Bu Hazır Sistem Mantıklı mı? (Ryzen 5 7600 / RTX 5060 Ti 16gb)

yuduns

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
60000
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 55.500 TL bütçeyle aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum. Sistem genel olarak oyun odaklı kullanılacak (özellikle CS2, GTA 6, Forza Horizon 5 vb.).

Sizce bu fiyata bu sistem mantıklı mı? Parçalar arasında zayıf kalan bir nokta var mı? Aynı bütçede daha iyi performans verecek hazır sistem veya toplama alternatifleri önerir misiniz?

Özellikle işlemci-ekran kartı uyumu, RAM ve depolama konusunda görüşlerinizi merak ediyorum.

Şimdiden teşekkürler.

bütçe varsa ssd 1tb ve anakartı b650m r yap bence hocam

Fiyati 57 bin. Ayni fiyata rtx 5070 li veya 9070xtli sistem bulunabilir. Daha dün ince hesapta rx9070xtli kadar vardi 58e. Bu fiyatlara çıkmışken 5060ti biraz saçma geldi

konu hakkınca araştırma yapmaya devam ediyorum fakat max 60K bütçe ile 5070 Li dediğiniz sistemi bulamadım hocam ya link atma şansınız var mı ya da bu maç bütçe ile en mantıklı bu olur dediğiniz

Kral en ucuz sistem sitesinden bak direkt.
5070li oemler 55-60 arasi normal günlerde bulunuyor.

Veya 9070xt de bulunabilir. Dün ince hesapta gaming gecesi vardi 58e satiyolardi mesela. Suan stok olan bi itopyada var 60a 9070xt
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende şuan 55 60 arasina 9070xt vrya 5070 almayi planliyorum, karne gunlerini bekliyorum. Dün ki kampanya cok iyiydi eğer İncehesap yerine itopya satsa taksitle alırdım. Bence 55 60 bütçeye 5060ti yerine 5070 veya 9070xtli oem almak her türlü daha mantikli. Aceleb yoksa karne indirimleri, gaming gecesi falan bekle. Acelen varsa şimdi al

Kral en ucuz sistem sitesinden bak direkt.
5070li oemler 55-60 arasi normal günlerde bulunuyor.

Veya 9070xt de bulunabilir. Dün ince hesapta gaming gecesi vardi 58e satiyolardi mesela. Suan stok olan bi itopyada var 60a 9070xt

Bende şuan 55 60 arasina 9070xt vrya 5070 almayi planliyorum, karne gunlerini bekliyorum. Dün ki kampanya cok iyiydi eğer İncehesap yerine itopya satsa taksitle alırdım. Bence 55 60 bütçeye 5060ti yerine 5070 veya 9070xtli oem almak her türlü daha mantikli. Aceleb yoksa karne indirimleri, gaming gecesi falan bekle. Acelen varsa şimdi al
KUARK HIT V2 alınabilir fena durmuyor. SSD yi Lexar NM710X yapın. Oradan artan bütçeyle soğutucuyu FSP MP7 tercih edin mevcut olan yetmez.

Hocam aslında param nakit yani taksit seçeneğini düşünmüyorum şuanlık birde işlemci olarak and istiyorum dediğim gibi çok bilgim yok fakat yaptığım araştırmalarda anladığım kadarıyla amd işlemciler intel e göre hem performans hemde ısı konusunda daha iyiymiş ekran kartı konusunda da dediğiniz gibi 5060 ti yerine 5070 seçmek daha mantıklıymış şuanda 5070 Li sistem arıyorum sizinde destekleriniz ile bulacağım inşallah 😂
Karne günleri vs yazmışsınız indirim için bu günleri nerden takip ediyorsunuz.
Hangi siteden almak mantıklı birde bazı sitelerde pro kablolama ve tuning seçeneklerinde performans seçenekleri var yaptırmak mantıklı mı 700 800 tl gibi bir fiyatı var
Şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻

@kyemre058 hocam attığın enis kirazoğlu yazan sistemi inceledim fakat bu ekran kartı stoklarda yok çoğu hazır sistem satan sitede sizce tahmini ne zaman gelir yani çok hızlı tükenen bir kart mı bu

Evet islemcide amd daha iyi genel olarak ama bütçeye gore degisir işte. Ornegin 55 bine alabileceğin 5070li veya rx9070xtli oemlerde amd islemci varsa bile en uygun olarak r5 7500f koyarlar. Ilerde islemciye yukseltme yapacaksan , islemci değiştirmek istersen falan mantikli ama degistirmeyeceksen. Alip oldugu gibi oynayacacam dersen u5 245k ve 7500f oyunlarda neredeyse ayni fpsi verir. Yani tamamen bütçeye gore karar vereceksin denilebilir.
Itopyadaki 9070xtli kartlsri ve sistemleri nadir geliyor, stok bittiyse ya arada kontrol edicen ya da kampanya günlerini bekliycen ama net soyleyim 60 bin altina alinabilecek en mantıklısı 5070 veya 9070xt. Özellikle kampanya gunlerinde bu oemlere bak. İnce hesapta cuma akşamı oluyor gaming gecesi diye, diger sitelerdekileri hatirlamiyorum tek tek kontrol et illa yazıyordur. Sinerji, itopya, İncehesap, gaming gen vs
Karne indirimleri haziranın 3.haftasi falan oluyo sanirim. Okullarda bitiyor diye satıcılar kampanya falan yapıyormuş. Bende onu bekliyorum. İnce hesapta taksit yok diye alamadım, itopyaya gelirse böyle bi sistem alicam.

Enucuzsistem.com diye bi site var arafa ordsn bak. Düşük fiyattan sirala

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 55.500 TL bütçeyle aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum. Sistem genel olarak oyun odaklı kullanılacak (özellikle CS2, GTA 6, Forza Horizon 5 vb.).

Sizce bu fiyata bu sistem mantıklı mı? Parçalar arasında zayıf kalan bir nokta var mı? Aynı bütçede daha iyi performans verecek hazır sistem veya toplama alternatifleri önerir misiniz?

Özellikle işlemci-ekran kartı uyumu, RAM ve depolama konusunda görüşlerinizi merak ediyorum.

Şimdiden teşekkürler.
bu sisstemin aynısı gaming gecesinde 3 taksit faizsiz olmakla beraber 48k idi her cumaa geliyor

cevaplayan herkese çok teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için yine de denk gelirse buraya atabilirseniz çok iyi olur sizin tavsiyeleriniz üzerine devam edeceğim yola

cevaplayan herkese çok teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için yine de denk gelirse buraya atabilirseniz çok iyi olur sizin tavsiyeleriniz üzerine devam edeceğim yola
Hocam az önce donanım arşivi instagram sayfasında story paylaştılar 1 2 güne 4 tane OEM yayınlıyacaklarmış ve ciddi fiyat avantajı olacakmış pusuya yat ve instagram sayfasıyla forumu takip et.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,588
Üyeler
197,000
Son üye
seind
Geri