Yardım Geforce Now Alınır mı ? 1000/1000mbps

Beyler konusu açılmışken sorayım geforce nowu bugün 1 aylık paket alsam aynı gün 1 ay 1 ay uzatabiliyor muyum?

Fiyat açısından boostroid daha makul geldi fakat 7900xt 20 gb ekran kartı 120 fps ile oyunları oynatıyor gfn ultimate ise 240 fps e kadar 4080 ile oynatıyor

Arkadaşıma GFN almayı düşünüyoruz. Ekran Kartı bozulduğu için oyun giremiyor. Fakat fiyatlar hiç iç açıcı gelmedi ağır zam yemiş GFN ultimate-performance. Almaya değer mi ? yada Alternatif olarak Boostroid alınır mı ? Ping durumu nasıl ?
Yok kullandım PC olmadığı zamanda yinede gecikme var

Yok kullandım PC olmadığı zamanda yinede gecikme var
Hangisi mantıklı boostroid mi gfn mi gfn güzel normalde geçmişte kullandım deneyimlerim son derece olumlu ama arkadaşa gelde anlat 5090 alana kadar idare etmek istiyor kelepir olsun tatmin etsin kafasında boostroid kullandım fakat pek beğenmedim o yüzden onuda pek önermek istemiyorum ona
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kesin cevabı bilen var mı beyler
uzamaz boşuna bir daha 1 ay almış oluyorsun

Hangisi mantıklı boostroid mi gfn mi gfn güzel normalde geçmişte kullandım deneyimlerim son derece olumlu ama arkadaşa gelde anlat 5090 alana kadar idare etmek istiyor kelepir olsun tatmin etsin kafasında boostroid kullandım fakat pek beğenmedim o yüzden onuda pek önermek istemiyorum ona
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

uzamaz boşuna bir daha 1 ay almış oluyorsun
Nası yani hocam 1 ay daha alabiliyorsam nası uzamıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,710
Üyeler
197,026
Son üye
erkomessa