Uzatma olmaz büyük ihtimalle, alınca otomatik ay ay yeniler.Beyler konusu açılmışken sorayım geforce nowu bugün 1 aylık paket alsam aynı gün 1 ay 1 ay uzatabiliyor muyum?
Anladım hocam ama sanırım kesin değil kesin bilen biri de cevaplarsa sevinirizUzatma olmaz büyük ihtimalle, alınca otomatik ay ay yeniler.
5090dan 5080e geçsem moralim bozulurdu o ne öylehocam hikayeli oyun açmayı denedi 20-30 fps maks ^^ morali bozuldu
120 fps yeterli bence eğer grafikler maxlanmış haliyleyseFiyat açısından boostroid daha makul geldi fakat 7900xt 20 gb ekran kartı 120 fps ile oyunları oynatıyor gfn ultimate ise 240 fps e kadar 4080 ile oynatıyor
Yok kullandım PC olmadığı zamanda yinede gecikme varArkadaşıma GFN almayı düşünüyoruz. Ekran Kartı bozulduğu için oyun giremiyor. Fakat fiyatlar hiç iç açıcı gelmedi ağır zam yemiş GFN ultimate-performance. Almaya değer mi ? yada Alternatif olarak Boostroid alınır mı ? Ping durumu nasıl ?
Kesin cevabı bilen var mı beylerBeyler konusu açılmışken sorayım geforce nowu bugün 1 aylık paket alsam aynı gün 1 ay 1 ay uzatabiliyor muyum?
Hangisi mantıklı boostroid mi gfn mi gfn güzel normalde geçmişte kullandım deneyimlerim son derece olumlu ama arkadaşa gelde anlat 5090 alana kadar idare etmek istiyor kelepir olsun tatmin etsin kafasında boostroid kullandım fakat pek beğenmedim o yüzden onuda pek önermek istemiyorum onaYok kullandım PC olmadığı zamanda yinede gecikme var
uzamaz boşuna bir daha 1 ay almış oluyorsunKesin cevabı bilen var mı beyler
Nası yani hocam 1 ay daha alabiliyorsam nası uzamıyorHangisi mantıklı boostroid mi gfn mi gfn güzel normalde geçmişte kullandım deneyimlerim son derece olumlu ama arkadaşa gelde anlat 5090 alana kadar idare etmek istiyor kelepir olsun tatmin etsin kafasında boostroid kullandım fakat pek beğenmedim o yüzden onuda pek önermek istemiyorum ona
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
uzamaz boşuna bir daha 1 ay almış oluyorsun