Trendyol Defacto Sepette %60 İndirim

Yazlığı kışın kışlığı yazın almaktan helak oldum…
Bizim milletimiz sagolsun yurtdisin da ihtiyaç olduğu zaman indirim yapılır burda işe ihtiyaç oldun mu ver zam mı ihtiyaç olmayanı indir

bu giyim urunlerindeki böyle yüksek indirimlere güvenilir mi bazıları iste defolu iade ürünleri bunlar falan diyor bilginiz var mi
aslında yüksek indirim değil bence düz aynı fiyatına satılıyor fiyatı arttırıp indirim yapmışlar çarşıya gidip defoctoya girsem büyük ihtimalle mağazayla aynı fiyat falan çıkar indirim olmadan birkaç gün önce lcw indirimi vardı orda harbi güzeldi bir tişört 170-180 daha iyilerini 220-250 arasına alabiliyordun ben 4 binlik kıyafet aldım öyle 26 tane bundan almaya kalksam 10 tane falan anca alırım gibi

edit: birazcık daha baktım da düzgün kıyafette kalmamış sanırım iyi olanları yemişler
edit2: %60 kötü %50lerde güzeller varmış bakılabilir özellikle resimli (beyaz siyah hariç renk sevenler) için bir sürü çeşit var yukarda yazdığımı unutun iyi gibi geldi şimdi gözüme

Son düzenleme:
1780824794375.webp
ben baya kışlık aldım bedenler olmazsa iade ederiz yazlıklar çok indirimde gibi gelmedi ama kışlıklar fena değil.

aslında yüksek indirim değil bence düz aynı fiyatına satılıyor fiyatı arttırıp indirim yapmışlar çarşıya gidip defoctoya girsem büyük ihtimalle mağazayla aynı fiyat falan çıkar indirim olmadan birkaç gün önce lcw indirimi vardı orda harbi güzeldi bir tişört 170-180 daha iyilerini 220-250 arasına alabiliyordun ben 4 binlik kıyafet aldım öyle 26 tane bundan almaya kalksam 10 tane falan anca alırım gibi

edit: birazcık daha baktım da düzgün kıyafette kalmamış sanırım iyi olanları yemişler
edit2: %60 kötü %50lerde güzeller varmış bakılabilir özellikle resimli (beyaz siyah hariç renk sevenler) için bir sürü çeşit var yukarda yazdığımı unutun iyi gibi geldi şimdi gözüme
kıyafetler gelince yazarmısın kaliteleri nasıl düzgün mü defosuz yırtıksız mı

kıyafetler gelince yazarmısın kaliteleri nasıl düzgün mü defosuz yırtıksız mı
ben lwc aldım onunkini istiyorsan yorum yaparım defactodan almadım ama şu an birazcıkta üzüldüm tam benlik modeller var ama daha pahalıymış 100-120tl falan oynuyor kıyafet başına

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,944
Üyeler
197,089
Son üye
elmemu
Geri