🔥İndirim Arpelia 160x80x75 Beyaz Masa 3870tl

4000tl ye suntalam mı satıyorlar mdf mi?

Bende bu ürün var. 2 sene oldu kullanıyorum. Şikayetim yok. North Bayou H180 mevcut bende taktım bir tahta parçası ve kağıtla ekstra destek yaptım ve sorun yaşamadım o şekilde oled monitörle kullanıyorum. masayı tavsiye ederim malzemesi güzel ayakları sağlam. Ceramical i önermem arkadaşım aldı ve ayakları ince biraz sallanma yapıyor ama kalın ayaklı olanlar daha iyidir herhalde.

İdefix'te kuponla birlikte 3291 TL'ye geliyor, alacak olanlar buradan alsın.
Bende masa arıyorum ancak benim için büyük bir ürün.

İdefix'te kuponla birlikte 3291 TL'ye geliyor, alacak olanlar buradan alsın.
Bende masa arıyorum ancak benim için büyük bir ürün.
140 lığı da vardı sanırsam. 160 bence de fazla büyük.

140 lığı da vardı sanırsam. 160 bence de fazla büyük.
Uzun bir süredir araştırıyorum sağlamlık açısından bu ürünü almayı düşünüyorum.
N11'de kendi sitelerinde sattığı fiyata inmiş ama kupon kullanamıyorum N11'de. İdefix'te bu ürün olsa kuponla birlikte alırdım.

Uzun bir süredir araştırıyorum sağlamlık açısından bu ürünü almayı düşünüyorum.
N11'de kendi sitelerinde sattığı fiyata inmiş ama kupon kullanamıyorum N11'de. İdefix'te bu ürün olsa kuponla birlikte alırdım.
120 çok dar

alınmazmış tırt şöyle ince masalara para vermese bu millet adamlar akıllanır da işte yapacak bi şey yok 3 mm kalınlık standart olması lazım kağıt gibi masa mı olur olmayacağı için altına böyle saçma sapan demir profil ekliyorlar
Gayet sağlam ben memnunum hem taşıması daha kolay oluyor.

Gayet sağlam ben memnunum hem taşıması daha kolay oluyor.
sağlam veya değil benim gözüme hitap etmiyor kağıt gibi ince masaları sevmiyorum ideal masa bu şekilde en az 3 cm kalın olmalı:

Screenshot_6.webp

Bu tip 4 ayaklı masalar boyut büyüdükçe sallantıyı size daha net hissettirir. Ayrıyeten zamanla bel verme riski çok yüksektir. Ceramical diye bir marka vardı ve 4 bacaklı olanını aldım, acayip bir sallantı vardı. Yazı yazarken bile zangır zangır sallanıyordu. Daha sonra aynı markanın perdeli bir modelini aldım ve şu an onu kullanıyorum, gram sallantı yok. Dün görmeden masaya çarptım ancak sallanan ben oldum, çok memnunum. İlk cümlemdeki hususa dikkat edin, üzülen olmayın. İyi forumlar...

Bu tip 4 ayaklı masalar boyut büyüdükçe sallantıyı size daha net hissettirir. Ayrıyeten zamanla bel verme riski çok yüksektir. Ceramical diye bir marka vardı ve 4 bacaklı olanını aldım, acayip bir sallantı vardı. Yazı yazarken bile zangır zangır sallanıyordu. Daha sonra aynı markanın perdeli bir modelini aldım ve şu an onu kullanıyorum, gram sallantı yok. Dün görmeden masaya çarptım ancak sallanan ben oldum, çok memnunum. İlk cümlemdeki hususa dikkat edin, üzülen olmayın. İyi forumlar...
perdeli dediğin nasil oluyor

Geri