2000tl Bandında İem Kulaklık Önerisi

Reaksiyon skoru
50
Sadece oyun için kullanılacak. Yeterince iyi se 2000in üzerinede çıkabilirim fakat çok uçmayın lütfen.

tangzu waner 2 öneren çok hocam değerlendirebilirsiniz

bunu düşünmüştüm ama çok fark yoksa onu alayım. nediyosunuz?

bunu düşünmüştüm ama çok fark yoksa onu alayım. nediyosunuz?
wraithın kend kulaklıkları iyi değil bu da onlardansa dediğim daha mantıklı olabilir

wraithın kend kulaklıkları iyi değil bu da onlardansa dediğim daha mantıklı olabilir
Evet kendi kulaklıklarından.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuan bundan var. Islak mendille temizlerken sanırım içine su kaçtı. Sağ kulaklıktan az ses geliyor :/

bu marka da iyi galiba .7hz g1 var yine oyun için güzel değerlendirebilirsiniz

bu marka da iyi galiba .7hz g1 var yine oyun için güzel değerlendirebilirsiniz
Yine bana birisinin önerisiyle almıştım. O zaman sizin dediğinizi alıcam hocam. Bide ek olarak bi sorum olacak. Wraithin kargo süreci hakkında bir bilginiz var mı? Yarın sabah alsam çarşamba gününe gelme şansı var mı Hatay'a. Turnuvam var bir yandanda yetişir mi diye düşünüyorum.

ben daha önce alışveriş yapmadım ama aynı gün kargo diyor sabah alırsanız çarşambaya gelme ihtimali yüksek

Yeniden merhaba, tangzu waner 2 kulaklığım elime ulaştı. Fakat bir şeyi merak ediyorum. Resimde de göründüğü üzere içlerinin böyle olması normal mi? Jelatin gibi bir şeyede benziyor sökmeye çalışmalımıyım? Ek olarak diğer bir resimde kırmızı ve mavi uçlu iki bağlantı var hangisi sağ hangisi sol yazmıyor nasıl anlayabilirim? Kulaklıkların üstünde ekstra bir renk yok

Ekler

• 62226.webp
    62226.webp
    241.1 KB · Hit: 16
  • 62225.webp
    62225.webp
    172.8 KB · Hit: 12
Yeniden merhaba, tangzu waner 2 kulaklığım elime ulaştı. Fakat bir şeyi merak ediyorum. Resimde de göründüğü üzere içlerinin böyle olması normal mi? Jelatin gibi bir şeyede benziyor sökmeye çalışmalımıyım? Ek olarak diğer bir resimde kırmızı ve mavi uçlu iki bağlantı var hangisi sağ hangisi sol yazmıyor nasıl anlayabilirim? Kulaklıkların üstünde ekstra bir renk yok
Kırmızı sağ, mavi sol tarafa takılıyor. Red - right, bLue - left. Kulaklığın içindeki siyah şeyler filtre, sökersen seste değişiklik olabilir. Toz ve kulak kiri içeri girmesin diye var. Kirlenip tıkanmaması için kulak kiri filtreye ulaşmadan düzenli olarak kulak uçlarını temizlemek lazım.

Kırmızı sağ, mavi sol tarafa takılıyor. Red - right, bLue - left. Kulaklığın içindeki siyah şeyler filtre, sökersen seste değişiklik olabilir. Toz ve kulak kiri içeri girmesin diye var. Kirlenip tıkanmaması için kulak kiri filtreye ulaşmadan düzenli olarak kulak uçlarını temizlemek lazım.
Tamamdır hocam çok sağolun. Peki ekstra bir şey yapmam gerekiyor mu kutudan çıkardıktan sonra?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekolayzır ayarı vb.

Geri