Utkan Bera
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
Sadece oyun için kullanılacak. Yeterince iyi se 2000in üzerinede çıkabilirim fakat çok uçmayın lütfen.
yakın zamanda bende cok kulaklık arastırdım https://www.trendyol.com/gamebooste...t-siyah-kablosuz-oyuncu-kulakligi-p-977062129 bu kulaklık aşırı derecede övülüyor bu fıyat bandı ıcın kablolu halıde 1k cıvarıydıSadece oyun için kullanılacak. Yeterince iyi se 2000in üzerinede çıkabilirim fakat çok uçmayın lütfen.
Hocam İEM arıyorum. Gerek üniversiteden gerek yapacağım meslekten stajım dahil çok seyehat ediyorum bunu taşıyacak yerim yok. ondan IEM olması gerekiyor kulaklığınyakın zamanda bende cok kulaklık arastırdım https://www.trendyol.com/gamebooste...t-siyah-kablosuz-oyuncu-kulakligi-p-977062129 bu kulaklık aşırı derecede övülüyor bu fıyat bandı ıcın kablolu halıde 1k cıvarıydı
tangzu waner 2 öneren çok hocam değerlendirebilirsiniz
wraithın kend kulaklıkları iyi değil bu da onlardansa dediğim daha mantıklı olabilir![]()
Wraith evoX IEM Kulaklık
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
bunu düşünmüştüm ama çok fark yoksa onu alayım. nediyosunuz?
Evet kendi kulaklıklarından.wraithın kend kulaklıkları iyi değil bu da onlardansa dediğim daha mantıklı olabilir
www.n11.com
Yine bana birisinin önerisiyle almıştım. O zaman sizin dediğinizi alıcam hocam. Bide ek olarak bi sorum olacak. Wraithin kargo süreci hakkında bir bilginiz var mı? Yarın sabah alsam çarşamba gününe gelme şansı var mı Hatay'a. Turnuvam var bir yandanda yetişir mi diye düşünüyorum.bu marka da iyi galiba .7hz g1 var yine oyun için güzel değerlendirebilirsiniz
Kırmızı sağ, mavi sol tarafa takılıyor. Red - right, bLue - left. Kulaklığın içindeki siyah şeyler filtre, sökersen seste değişiklik olabilir. Toz ve kulak kiri içeri girmesin diye var. Kirlenip tıkanmaması için kulak kiri filtreye ulaşmadan düzenli olarak kulak uçlarını temizlemek lazım.Yeniden merhaba, tangzu waner 2 kulaklığım elime ulaştı. Fakat bir şeyi merak ediyorum. Resimde de göründüğü üzere içlerinin böyle olması normal mi? Jelatin gibi bir şeyede benziyor sökmeye çalışmalımıyım? Ek olarak diğer bir resimde kırmızı ve mavi uçlu iki bağlantı var hangisi sağ hangisi sol yazmıyor nasıl anlayabilirim? Kulaklıkların üstünde ekstra bir renk yok
Tamamdır hocam çok sağolun. Peki ekstra bir şey yapmam gerekiyor mu kutudan çıkardıktan sonra?Kırmızı sağ, mavi sol tarafa takılıyor. Red - right, bLue - left. Kulaklığın içindeki siyah şeyler filtre, sökersen seste değişiklik olabilir. Toz ve kulak kiri içeri girmesin diye var. Kirlenip tıkanmaması için kulak kiri filtreye ulaşmadan düzenli olarak kulak uçlarını temizlemek lazım.