NVIDIAMDINTEL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,325
full asus marka parça toplasam, bende asus kasa alırdım yaniBence çok şık ama 3 fanlı kasaya 4k verilmez gibi.
full asus marka parça toplasam, bende asus kasa alırdım yaniBence çok şık ama 3 fanlı kasaya 4k verilmez gibi.
akvaryum kasaları 4 fanlı satıyolar zaten hocam atx desteklı kac fan takıcaklar kı asus prıme fanların fıyata baksana onlar bıle ucmus .dBence çok şık ama 3 fanlı kasaya 4k verilmez gibi.
gitsinler saçma sapan yayıncı/influencerlara dünya para döksünler indirime gelince cırt. almıyorum o zaman kardeşim git influencerlara satİtopya herhalde forumun indirim avcılarına gücendi, UltraMİNİ indirimler konusunu kaldırmışlar. Buraya kadarmış beyler, mizrağın sivri ucunu şimdi göreceğiz.![]()
vidali olması cok daha iyi hayırlı olsunmerabalar. forumda yeniyim yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın. birkaç gün önce itopyada satılan frisby soğutucuyu satın almıştım. herkes çentikli olduğunu yazmıştı, bana bir ürün geldi içinde kurulum klavuzu olmadığı gibi soğutucu blokta veya kutu içeriğinde çentikli vs bir şey yok. iki adet vidalı aparat var ve bunlardan düz olanı galiba amd uyumlu emin değilim. kutunun dışında 1x90mm fan yazıyor, ürün modeli p6s. ama fan da 12cm fan. itopya malesef mağaza haricinde teknik destek de vermiyormuş onu da bu vesileyle öğrendik. biraz bakındım ürün FSP nc5 markalı bir başka ürünle fanı haricinde neredeyse aynı. sonuç olarak vidalı yapıda olması benim için daha iyi ama bu ürünü alan diğer arkadaşlara nasıl bir ürün geldi gerçekten merak ettim.
Bura yiğidin harman olduğu yer her baba yiğit varolamazİtopya herhalde forumun indirim avcılarına gücendi, UltraMİNİ indirimler konusunu kaldırmışlar. Buraya kadarmış beyler, mizrağın sivri ucunu şimdi göreceğiz.![]()
teşekkür ederim.vidali olması cok daha iyi hayırlı olsun