❌İndirim Bitti! İtopya 18.00 / 23.00 Ultra İndirimleri

-Ne olur ne olmaz diye üyelik açmıştım ancak gene boş çıktı.. Hadi ram olayını geçtim, bari adamakıllı bir işlemci ya da anakart koysaydınız.. Bütçe sıkıntısı olmayan için sorun yok lâkin maliyet hesabı yapanın Allah yardımcısı olsun.. Bir de stoğa 3-5 tane parça koyup 1 dakka geçmeden kalmadı demek ne olaki?

1780864583689.webp

Sistem toplayacaktım, ben aldım bundan.

-Güle güle kullanın, dolu dolu bir kart.. Eksiği yok fazlası var.. Tabii genede üreticinin sitesine girip bakmak gerek.. Gigabyte markasının bana göre en büyük handikapı aynı modelden çok fazla versiyon çıkarmaları.. 1.0-1.1-1.2 diye gidiyor ve bizim satıcılar bunları ürün başlığında belirtmiyor..

İtopya herhalde forumun indirim avcılarına gücendi, UltraMİNİ indirimler konusunu kaldırmışlar. Buraya kadarmış beyler, mizrağın sivri ucunu şimdi göreceğiz. 😀

İtopya herhalde forumun indirim avcılarına gücendi, UltraMİNİ indirimler konusunu kaldırmışlar. Buraya kadarmış beyler, mizrağın sivri ucunu şimdi göreceğiz. 😀
gitsinler saçma sapan yayıncı/influencerlara dünya para döksünler indirime gelince cırt. almıyorum o zaman kardeşim git influencerlara sat

merabalar. forumda yeniyim yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın. birkaç gün önce itopyada satılan frisby soğutucuyu satın almıştım. herkes çentikli olduğunu yazmıştı, bana bir ürün geldi içinde kurulum klavuzu olmadığı gibi soğutucu blokta veya kutu içeriğinde çentikli vs bir şey yok. iki adet vidalı aparat var ve bunlardan düz olanı galiba amd uyumlu emin değilim. kutunun dışında 1x90mm fan yazıyor, ürün modeli p6s. ama fan da 12cm fan. itopya malesef mağaza haricinde teknik destek de vermiyormuş onu da bu vesileyle öğrendik. biraz bakındım ürün FSP nc5 markalı bir başka ürünle fanı haricinde neredeyse aynı. sonuç olarak vidalı yapıda olması benim için daha iyi ama bu ürünü alan diğer arkadaşlara nasıl bir ürün geldi gerçekten merak ettim.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-06-08 at 18.16.04.webp
    WhatsApp Image 2026-06-08 at 18.16.04.webp
    220.3 KB · Hit: 106
merabalar. forumda yeniyim yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın. birkaç gün önce itopyada satılan frisby soğutucuyu satın almıştım. herkes çentikli olduğunu yazmıştı, bana bir ürün geldi içinde kurulum klavuzu olmadığı gibi soğutucu blokta veya kutu içeriğinde çentikli vs bir şey yok. iki adet vidalı aparat var ve bunlardan düz olanı galiba amd uyumlu emin değilim. kutunun dışında 1x90mm fan yazıyor, ürün modeli p6s. ama fan da 12cm fan. itopya malesef mağaza haricinde teknik destek de vermiyormuş onu da bu vesileyle öğrendik. biraz bakındım ürün FSP nc5 markalı bir başka ürünle fanı haricinde neredeyse aynı. sonuç olarak vidalı yapıda olması benim için daha iyi ama bu ürünü alan diğer arkadaşlara nasıl bir ürün geldi gerçekten merak ettim.
vidali olması cok daha iyi hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,098
Üyeler
197,126
Son üye
Emirh4nn
Geri