35000 TL Civarı Bütçeye Telefon Önerisi

Manahoss

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
35000
35k civarına çıkabiliyorum ve kamera odaklı bir telefon istiyorum ekranı bataryası iyi olsun oyun çok oynamıyorum baktığım telefonlar.
Nothing Phone 3a.
Samsung S25 FE.
Tecno Camon 40 Premier.
Infinix Note 50 Pro+

Bir de server kayıt denilen şey riskli mi çünkü 35k civarına Xiaomi 15 Ultra var.
Diğer türlü aklım Tecno Camon 40 Premier'de.

Xiaomi sitesinden 65k ya 17t pro alsam 4k indirim var 18k da tablet hediyesi 43k ya gelmiş olacak bana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi sitesinden 65k ya 17t pro alsam 4k indirim var 18k da tablet hediyesi 43k ya gelmiş olacak bana
17t pro ile arasında 6k fark olacak değer mi sizce bu farka

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

17t pro ile arasında 6k fark olacak değer mi sizce bu farka

şu andaki kampanya ile alınır. ama kampanya bitince alınmaz. bu kadar diyeyim.

35k civarına çıkabiliyorum ve kamera odaklı bir telefon istiyorum ekranı bataryası iyi olsun oyun çok oynamıyorum baktığım telefonlar.
Nothing Phone 3a.
Samsung S25 FE.
Tecno Camon 40 Premier.
Infinix Note 50 Pro+

Bir de server kayıt denilen şey riskli mi çünkü 35k civarına Xiaomi 15 Ultra var.
O fiyatlara en mantıklı server kayıtlı almak

Nothing Phone 3

Yaklaşık 4 yıldır S21 FE kullanıyorum, doğal olarak bataryası ömrünü yitiriyor ama onun dışında neredeyse ilk günkü gibi hızlı ve stabil. Samsung'a olan mesafeli bakışımı bu seri yıktı açıkçası. Abuk sabuk reklamlı zorunlu gömülü uygulamalarla uğraşmamak adına bundan sonra Samsung'un FE modellerini kullanırım tam fiyat/performans serisi. Bu bağlamda oyum S25 FE'ye.

17t pro ile nothing phone 3 arasındayım 8k fark var aralarında indirimlerle hediyelerle 17t pro kağıt üstünde 2 kat felan daha güçlü duruyor kamera bataryası ekran işlemcisi

17t pro ile nothing phone 3 arasındayım 8k fark var aralarında indirimlerle hediyelerle 17t pro kağıt üstünde 2 kat felan daha güçlü duruyor kamera bataryası ekran işlemcisi
yok iki kat filan değil. nothingin yazılımı ile kimse yarışamaz. ama siz tablette istediğiniz için bence 17t pro kampanyasını kaçırmayın.

eğer tablet olmasaydı bir telefona 45k dan fazla vermemeyi düşündüğüm için NP3 derdim.

Nothing Phone 3a.
Samsung S25 FE.
Tecno Camon 40 Premier.
Infinix Note 50 Pro+

xiaomi 14T 12/512 34.999tl

Geri