Çözüldü✓ En Mantıklı Sistem Güncelleme

Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar ekteki sistemimi mümkün olduğu kadar 2 parça değiştirerek güçlendirmek istiyorum. İşlemci i7 10700 ekran kartı ise 4070 veya 5070 düşünüyorum. Sizce böyle bir değişiklik yapmak mantıklı mı?
ölü yatırım olur mu? Diğer bir seçenek ise gittiği yere kadar kullanıp hazır sistem almak. Fikirleriniz nedir bu konuda?

Adsız.webp

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    34.8 KB · Hit: 19
Saçmalık olur.

Merhaba arkadaşlar ekteki sistemimi mümkün olduğu kadar 2 parça değiştirerek güçlendirmek istiyorum. İşlemci i7 10700 ekran kartı ise 4070 veya 5070 düşünüyorum. Sizce böyle bir değişiklik yapmak mantıklı mı?
ölü yatırım olur mu? Diğer bir seçenek ise gittiği yere kadar kullanıp hazır sistem almak. Fikirleriniz nedir bu konuda?

Alıntıyı görüntüle
i7 10700 pek bir anlam ifade etmez bence. 4070-5070'de daha 2k lık kartlar olduğu için şu sisteme gitmez. Ya komple sistem değiş yapabiliyosan DDR5 Tabanlı bir sistem kur. Ya da i5 12400 ve 6600-6700xt yapabilirsin

intelin eski işlemcileri 0 olarak alamıyorsun 2. el olarak da sırf i7 olduğu için hayvani fiyatlardan satılıyor. Bayağı ölü yatırım yani. i7 ve ghz olarak da yüksek gözüküyor ama eski teknoloji, yüksek nm, verimlilik az ve çok ısınıyorlar. %1 fps değerleri de güncel işlemcilere göre çok kötü. hiç gerek yok yani.

Alıntıyı görüntüle
ikinci elde kendi sistemini okut komple sistemi günceliyle yenile. çoğu kişi bu aralar ikinci elde takas olayına girmiş. yorumlara bakıyorum herkes eski sistemi verip üste parayla takaslamayı deniyor.

teşekkürler arkadaşlar biraz daha bekleyip komple değiştirmeye karar verdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,179
Üyeler
198,256
Son üye
ahmetiri12

Geri