4070 Vs 7800xt Hangisi Alınır?

Daha fazla saf güç, daha uzun garanti süresi, 16GB VRAM ve daha kaliteli bir model olduğu için benim tercihim 7800XT olurdu ama daha ucuza 4070 bulunmuşken tercih edilebilir kişisel tercih.

7800xtde daha fazla vram var 7800xt alırdım ben olsam.

iki kart da ikinci el
Galax 4070 bir ay sonra garantisi bitiyor oem sistemden çıkarılmış temiz
Asus Tuf 7800xt 2027 de bitiyor garantisi
iki kartında içi açılmamış ve aralarında 2 bin fiyat var pahalı olan 7800xt
ben oyun için kullanan taraftayım 007, yeni çıkan RE oyunları, cyberpunk vs AAA oyunları yüksekte ve donma kasma olmadan iyi bir şekilde oynayabileceğim bir kart olsun istiyorum geleceğe dönük 7500f içlemcim ve 750w power var öneriniz varsa bütcem 19-20 bin sizce hangi kart daha mantıklı
Ben 4070 alırdım hem daha ucuz hem dlss fark yaratan bir durum. Ayrıca Galax hiç kötü marka değil ben kullanıyorum iki fanlısını oyunlarda 70 dereceyi geçmiyor. Kasa habalandırman iyiyse hiç bir sorun yaşamazsın.

iki kart da ikinci el
ben oyun için kullanan taraftayım 007, yeni çıkan RE oyunları, cyberpunk vs AAA oyunları yüksekte ve donma kasma olmadan iyi bir şekilde oynayabileceğim bir kart olsun istiyorum geleceğe dönük 7500f içlemcim ve 750w power var öneriniz varsa bütcem 19-20 bin sizce hangi kart daha mantıklı
4070 üzmez hocam gayet iyi kart hatta 20-21 bine 4070ti veya 4070super denk geldiği oluyor kovalayın sarı siteyi

iki kart da ikinci el
Galax kullanıyorum bizzat 66 dereceyi kolay kolay geçmiyor 2k da kullanıyorum çift fanlı modelini memnunum ghost of tsushima oynuyorum bu aralar 10 numara kart.

Hocam rtx 4070'in galax modeli yeterli derseniz alınır kesinlikle oyunlarda dlls fg açınca direk 2 kat fps alıyorum. Ama 7800xt asus tuf oda kafa karıştırıcı. Bütçe esnetilebiliyorsa sizin yerinizde olsaydım sıfır 25k civarlarına rtx 5070 düşürmeye çalışırdım taksit avantajıda olur.
esnetebildiğim versiyon bu kadar oluyor hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir bakabilirsiniz hocam

4070 Ti bakabilirsiniz hocam. 5070 zorlarım derseniz o da olabilir.

hocam dediğim gibi max 19 bin üzerine çıkamam

Sıcaklık değerleri ne giriş model Nvidia kartlar çok ısınıyor

Ben 4070 alırdım hem daha ucuz hem dlss fark yaratan bir durum. Ayrıca Galax hiç kötü marka değil ben kullanıyorum iki fanlısını oyunlarda 70 dereceyi geçmiyor. Kasa habalandırman iyiyse hiç bir sorun yaşamazsın.
hocam iki fanlı olmasına genelde takılmıyorum bir önceki kartım asus sual 2070super di aşırı sağlam yıkılmayan bir karttı o yüzden asus, msi, gigabyte gibi markaların ürünleri sanki daha iyi daha sağlam daha uzun ömürlü gibi bi algı var bende istemesem de galaxı da daha önce çevremde kimse kullanmadı markayı yeni yeni görüyorum desem yeridir o yüzden 7800xt sanki daha sağlammış gibi gelior ama bir yandan da ben bu bilgisayarı örnek veriyorum 1-2 sene sonra satacağım vakitte satması ticari olarak 4070 ile daha kolay olurdu gibime geliyor

Sıcaklık değerleri ne giriş model Nvidia kartlar çok ısınıyor
7800xt 15dk hotspot 77
galaxı bilmiyorum satıcısı ile konuştum ama kartı çıkaralı çok oldu 2. eli pek bilmediğimden de yapmayı unutmuşum dedi şimdi ise yeni kartın driverını sil 4070 tak yükle sonra çıkar sil falan gibi şeyle uğraşmayacağını söyledi

Son düzenleme:
Vramin kıymetini anlamak gerekiyor forza 6 15.5 gb vrame kolay ulaşıyor extreme ayarlarda bu seviyede kart alıp düşük ayarlarda 720p oynamayacaksın göz önünde bulundurmak lazım

hocam iki canlı olmasına genelde takılmıyorum bir önceki kartım asus sual 2070super di aşırı sağlam yıkılmayan bir karttı o yüzden asus, msi, gigabyte gibi markaların ürünleri sanki daha iyi daha sağlam daha uzun ömürlü gibi bi algı var bende istemesem de galaxı da daha önce çevremde kimse kullanmadı markayı yeni yeni görüyorum desem yeridir o yüzden 7800xt sanki daha sağlammış gibi gelior ama bir yandan da ben bu bilgisayarı örnek veriyorum 1-2 sene sonra satacağım vakitte satması ticari olarak 4070 ile daha kolay olurdu gibime geliyor

7800xt 15dk hotspot 77
galaxı bilmiyorum satıcısı ile konuştum ama kartı çıkaralı çok oldu 2. eli pek bilmediğimden de yapmayı unutmuşum dedi şimdi ise yeni kartın driverını sil 4070 tak yükle sonra çıkar sil falan gibi şeyle uğraşmayacağını söyledi
Bu arada fsr4 temmuz da 7000 serisine geliyor bunu da göz önünde bulundurabilirsin ayrıca 16gb olması da tercih edilmesini arttırıyor

Ucuz olanın 7800xt olması gerekiyor. 4070 daha mantıklı bu ikili arasında. Ama 4070s bulabilirseniz çok daha iyi olur

Vramin kıymetini anlamak gerekiyor forza 6 15.5 gb vrame kolay ulaşıyor extreme ayarlarda bu seviyede kart alıp düşük ayarlarda 720p oynamayacaksın göz önünde bulundurmak lazım
3080 ile 2k ultra ayarlarda oynuyorum ama 15gb kullaniyor mu gerçekten forza 6?

Ucuz olanın 7800xt olması gerekiyor. 4070 daha mantıklı bu ikili arasında. Ama 4070s bulabilirseniz çok daha iyi olur

3080 ile 2k ultra ayarlarda oynuyorum ama 15gb kullaniyor mu gerçekten forza 6?
kullanıyor 4k extreme ayarlarda 6800xt vrami %96 97 görüyor(yanlış yazdım xt değil)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,845
Üyeler
198,400
Son üye
enes kındam
Geri