Gt 1030 Bilgisayar İçin Oyun Önerisi

Hades de bakabilirsin, hem RYO tadı var hem dövüş sistemi çok iyi. Grafiklerini de seversın.
Hades 1 oynadım 2yi oynamadım. Hades 2 biraz daha ucuzlasin öyle almayı planlıyorum.
önüne geleni dövmeyi öldürmeyi seviyosan doom 2016 var sarmazsa eski ama gene saran manhunt serisi var 2inci oyunu çok sevmiştim ben ama 2 inci oyun satılmıyor korsan indirmen lazım ilk oyunu steamde satılıyor oda biraz buglu mod felan indirmen lazım rockstarın oyunu
Doom oynadım. Manhunt hesabımda var ama indirmedim bile. Bulunsun diye almıştım. Eski rockstar oyunlari hep sıkıntılı oluyor.
Katana Zero ve Risk of Rain tavsiye ederim
Katana zeroyu indirime girerse alacağım. Risk of rain oynadim.

Hades 1 oynadım 2yi oynamadım. Hades 2 biraz daha ucuzlasin öyle almayı planlıyorum.

Doom oynadım. Manhunt hesabımda var ama indirmedim bile. Bulunsun diye almıştım. Eski rockstar oyunlari hep sıkıntılı oluyor.

Katana zeroyu indirime girerse alacağım. Risk of rain oynadim.
gt 1030 kaldırır mı emin değilim ama bir de Turbo Kid öneririm

Terraria, tranformers war for cybertron, transformers fall of cybertron, borderlands serisi, hotline miami 1 ve 2, half life, call of juarez gunslinger(diger oyunlari denemedim beles aldigim icin oynadim zevkli baya), metro serisi, tomb raider, dying light(ozel ayar yaparak baya eski sistemde oynamistim deneyebilirsin bence gt1030 un benim o zamanki ekran kartindan guclu oldugunu rahat dusunuyorum.)

Hocam eğer uygunsa bilgisayarınız için dispatch güzeldi
Bu oyun aklımda. Fiyatının biraz daha uygun olmasını bekliyorum.
Terraria, tranformers war for cybertron, transformers fall of cybertron, borderlands serisi, hotline miami 1 ve 2, half life, call of juarez gunslinger(diger oyunlari denemedim beles aldigim icin oynadim zevkli baya), metro serisi, tomb raider, dying light(ozel ayar yaparak baya eski sistemde oynamistim deneyebilirsin bence gt1030 un benim o zamanki ekran kartindan guclu oldugunu rahat dusunuyorum.)
Tranformers olanlar hariç oynadım. Transformers şu an satılmıyor galiba dışarıdan indirmek gerek nedense bu tarz film oyunları genelde kötü olduğu için iyi olacak gibi gelmiyor.

Bu oyun aklımda. Fiyatının biraz daha uygun olmasını bekliyorum.

Tranformers olanlar hariç oynadım. Transformers şu an satılmıyor galiba dışarıdan indirmek gerek nedense bu tarz film oyunları genelde kötü olduğu için iyi olacak gibi gelmiyor.
Dedigin dogru ama bu 2 oyun satisi yok bi yerlerden bulunabilir. Aslinda evrene uzak biri icin anlam ifade etmez ama hala arada girip robot araba donusup robot oldururum. Filmler ile baglantisi yok. Youtube dan bakabilirsin. Fikir olsun diye aklima geldi yazayim dedim

Hocam aklıma superliminal geldi eğer oynamadıysanız kesin oynayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,360
Üyeler
198,111
Son üye
smileeclk
Geri