🔥İndirim MSI Pro B850m-A Wıfı Pz 7999 TL İtopya İtopik Saatler

Gece indirime giriyor 9 bine düşüyor bunu çekelim o zaman mantıklı mı ?
Tekrar 8k'ya düşsün çek

Alalım ne diyorsunuz arkadaşlar??
Tamamen isteğe bağlı, kartın asıl fiyatını back-connect pinler belirliyor. Benzer bir performansı 5-6k'lık b650m/b850m anakartlardan alabilirsiniz. Görüntü ve kablosuz tasarım için kişisel tercihinize bağlı, ben kazıklandım mesela 4 ay önce 8900'e almıştım :)

pcie 5.0 yokmuş sanırım söylediğiniz model de ileride sorun yaratır mı? Ekran kartım 9070xt
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamamen isteğe bağlı, kartın asıl fiyatını back-connect pinler belirliyor. Benzer bir performansı 5-6k'lık b650m/b850m anakartlardan alabilirsiniz. Görüntü ve kablosuz tasarım için kişisel tercihinize bağlı, ben kazıklandım mesela 4 ay önce 8900'e almıştım :)
Teşekkürler ☺️

pcie 5.0 yokmuş sanırım söylediğiniz model de ileride sorun yaratır mı? Ekran kartım 9070xt
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler ☺️
5090'da bile anca pcie 3.0 da performans kaybı yaşıyorsun. Sıkıntı olmaz

Sistem topluyorum elimde b850 MLG var kasa bakıyorum ama şunları görünce H3 flow + b850m-a pz alasım geliyor ama her şey beyaz olacak diye strese girmek cebimden fazladan 10k çıksın istemiyorum.

Biraz amatörce çektik ama, gpu güç kablosu hariç 0 kablo görüntüsü var :) Kasanın fanları çok ses yapmıyor ama sıvı soğutucu iyi bağırıyordu, curve ile ayarladım. Sessiz stabil çalışıyor 🧿
Süper temiz görüntü çok güzelmiş gerçekten

Biraz amatörce çektik ama, gpu güç kablosu hariç 0 kablo görüntüsü var :) Kasanın fanları çok ses yapmıyor ama sıvı soğutucu iyi bağırıyordu, curve ile ayarladım. Sessiz stabil çalışıyor 🧿
naylonları söksene onun zevki orada :D güle güle kullan

naylonları söksene onun zevki orada :D güle güle kullan
Söktüm turuncu renkli fotoda belli oluyordur :D Fanların da koruyucu jelatinlerini sökmemişim heyecandan, 2 gün sonra fark ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,593
Üyeler
198,154
Son üye
hzm.
Geri