Arkadaşlar klavye 4600 TL den satılıyordu bikaç ay önce ben almayı bile düşündüm bu fiyat gerçekten iyi isterseniz sinerjide de varmış klavye çok başarılı buarada ben idefixten aldım çin markalarının e-spor klavyeleri daha ucuz olabilir ama burda kalite var gerçekten değer bence yarı rapid trigger sayılır çokta lazım değil zaten yağlı hotswap ve uzun ömürlü switchler var ömürlük klavye denebilir elimdekileri satıp buna geçerim artıkLİNK FOTOĞRAFTA
İDEFİXTE BEYAZI 200 TL KUPON İLE 2.224,03 ₺
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
GATERON TARAFINDAN ÜRETİLEN NZXT SWİFT PURPLE OPTİK SWİTCH
HOTSWAP
SADECE MX-OPTİK SWİTCHLER İLE DEĞİŞTİRİLEBİLİR, AÇIKLAMA LİNK.
DOUBLE-SHOT PBT KEYCAPS
ÜST PLAKA 5000 SERİSİ 3MM ALÜMİNYUM / GERİ KALANI PLASTİK
ÇİFT KATMAN KÖPÜK
PRE-LUBED SWİTCH / PLATE-MOUNTED STABİLİZERS
MIKNATISLI BİLEK DESTEĞİ
8x GATERON YEDEK SWİTCH
KEYCAP VE SWİTCH PULLER
ÇIKARILABİLEN ÖRGÜ KABLO
TEK EKSİĞİ UZUN VADEDE TRDE OPTİK SWİTCH BULAMAYABİLİRSİNİZ. ZATEN SWİTCHLERİ KALİTELİDİR. SIKINTI YAŞATACAĞINI SANMAM.
İNCELEME VİDEO
İyi hocam iyi taş gibi klavye ben aldım görünce fiyatı indirim bitermi bilmem ama 4500 tl idi fiyatı bu fiyat çok süperbeyler dalga mı geçiyorsunuz iyi fiyatsa iyi fiyat diyin yoksa soğuk fırsat diyin geçin millet ona göre alıyor
alınır mı nasıl tuş ömrü vs ? kronik var mı sıkıntı razer gibi blackwidow v3 v4 v4x v4 pro da olduğu gibiİyi hocam iyi taş gibi klavye ben aldım görünce fiyatı indirim bitermi bilmem ama 4500 tl idi fiyatı bu fiyat çok süper
bence tırt ya biraz baktımdaCidden alınır mı yoksa tırt mı ürün ?