PoopKiller
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 224
poco x6 pro alacağım 2. el yurtdışı imeisi kaydedilmiş fakat sıfırlayınca sorun olurmu?
Sifirlamada sorun olmaz ama bunlara imei çakiyolar. Onlarda donanimsal arizalar cikiyor. Sulalecek kullaniyoruz biz bunu yazdigimda yurt disi ama kaydettirmedik. Amcamda arayan ulasamiyordu anneminkinde mobil veriye geçmiyor. Boyle şeyler gördüm ama sende olacak diye bir durum yok. Telefonu iyice kontrol edersin ona gore alirsin.poco x6 pro alacağım 2. el yurtdışı imeisi kaydedilmiş fakat sıfırlayınca sorun olurmu?
anasıl anlayabilirim gitmeyiceğini? sıfırlamak 10dk fln sürer adamın yanında yapamamSifirlamada sorun olmaz ama bunlara imei çakiyolar. Onlarda donanimsal arizalar cikiyor. Sulalecek kullaniyoruz biz bunu yazdigimda yurt disi ama kaydettirmedik. Amcamda arayan ulasamiyordu anneminkinde mobil veriye geçmiyor. Boyle şeyler gördüm ama sende olacak diye bir durum yok. Telefonu iyice kontrol edersin ona gore alirsin.
Arama yap arama al telden sesini merak ettim cart curt dersin. Aşırı kotu geliyor amcaminkinden ses ordan anlarsin.anasıl anlayabilirim gitmeyiceğini? sıfırlamak 10dk fln sürer adamın yanında yapamam
teşekkürler en erken pazartesi alacağım ozaman haber veririmArama yap arama al telden sesini merak ettim cart curt dersin. Aşırı kotu geliyor amcaminkinden ses ordan anlarsin.
Hayırlısı olsun hocam.teşekkürler en erken pazartesi alacağım ozaman haber veririm