🔥İndirim Asrock RX 9070 XT Steel Legend 256 Bit Gddr6 16 GB Ekran Kartı | 38.019 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
19 mayıstan 5 hazirana kadar hep 374999 a satılmış
diğer ürünlerin 3-5 gün 1 hafta 10 günlü fiyat eğilimlerine bakıyorum
bu ürün bu kadar süreçte 42-43k lara çıkıp ta oradan 38k ya düşecek bir kart değil bence

daha sade bir tasarım olsa da
37000 tl ye sapphire pure serisini bir çok karta peşin fiyatına 9 taksit almak daha mı mantıklı diye düşünüyorum

Bu indirim değil ki fiyatı yükselmiş Amazon’da 37500’dü uzunca bir süre

bu ürün bu kadar süreçte 42-43k lara çıkıp ta oradan 38k ya düşecek bir kart değil bence

37000 tl ye sapphire pure serisini bir çok karta peşin fiyatına 9 taksit almak daha mı mantıklı diye düşünüyorum
Bu Ürün Daha İyi Bir Tercih Olacaktır Hocam Nitro+ Daha İyi Sapphire Alınacaksa .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu indirim değil ki fiyatı yükselmiş Amazon’da 37500’dü uzunca bir süre
Kendin Bile Söylüyorsun UZUN BİR SÜRE ÖNCE Diye Türkiyede Yaşıyorsun Fiyatlar Dalgalı Hep Aynı Seviyede Kalmıyor Maalesef .

Bu Ürün Daha İyi Bir Tercih Olacaktır Hocam Nitro+ Daha İyi Sapphire Alınacaksa .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kendin Bile Söylüyorsun UZUN BİR SÜRE ÖNCE Diye Türkiyede Yaşıyorsun Fiyatlar Dalgalı Hep Aynı Seviyede Kalmıyor Maalesef .
o zaman bunda da taichi daha iyisi
tercih edip etmemek kişinin kendi bileceği iştir
ben attığınız ürün alınmaz demiyorum ama
fiyat indirimli bir fiyat değil
önce yükselt sonra düşür fiyatı olmuş
açmışlar epey i akake yi hangi ürünün fiyatı 3 4 gün önce haddinden fazla tepe fiyat yapmış
şurda köşede bir tane steel legend bulduk
ha işte bundan yürüyelim
millet fiyat arama motorlarından 43k yı gördüğünde müthiş bir indirim olmuş algısına kapılsın şeklinde bir indirim bu

bu fiyata 9070xt isterse rog strix olsun yine almam. bu gpuya altın semer vur max ederi 32-33 bandı. hatta alınabilir avantajlı olması için 30 ve altına inmesi bile gerekiyor

Kuponla 36.925 TL ye geliyor.
Bazi kartlara vade farksız 6 taksit de var.
Sapphire in 3 modelini de kullandım. Nitro soğutması en iyi olan. E bi zahmet o kalınlıkta soğutma bloguna olsun yani
Su an pure kullaniyorum. En fazla 1-2 derece fark eder
Pulse de aybi şekilde.
Ilk incelemesinde pc hocası da yapmıştı testleri

Kuponla 36.925 TL ye geliyor.
Bazi kartlara vade farksız 6 taksit de var.
Sapphire in 3 modelini de kullandım. Nitro soğutması en iyi olan. E bi zahmet o kalınlıkta soğutma bloguna olsun yani
Su an pure kullaniyorum. En fazla 1-2 derece fark eder
Pulse de aybi şekilde.
Ilk incelemesinde pc hocası da yapmıştı testleri
BU KART 36999 A AMAZONDA SİTEDE TAKSİT SEÇENEKLERİNDE GEÇERLİ OLAN KARTLARIN HEPSİNE 9 TAKSİT VAR
BENCE 9 TAKSİT SEÇENEĞİ İÇİN 74 TL DAHA VERİLİR

BU KART 36999 A AMAZONDA SİTEDE TAKSİT SEÇENEKLERİNDE GEÇERLİ OLAN KARTLARIN HEPSİNE 9 TAKSİT VAR
BENCE 9 TAKSİT SEÇENEĞİ İÇİN 74 TL DAHA VERİLİR
Tabi mantıklı
Daha 60 ı görmedi kart.
Şu an GPU :58 Hotspot :78 :Vram:80
Yaz ortası biraz daha artar muhtemelen

hocalar ben kart bakıyomda biraz daha uygun model ama ben sanki bu kart modelini 9070xt yi yani geçen 32 paylaştıklarını gördüm yaanlışmı hatırlıyom

hocalar ben kart bakıyomda biraz daha uygun model ama ben sanki bu kart modelini 9070xt yi yani geçen 32 paylaştıklarını gördüm yaanlışmı hatırlıyom
9070xt nin siyah versiyonu o fiyatlara satıldı
şu an 34450 tl civarı en ucuz siyah

ama beyaz bilmiyorum bu fiyatlara indi mi

kesin inmemiştir diyemem vatan belki çılgınlık yapmıştır

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri