🔥İndirim Corsair Rm1000e Cp-9020297-Eu Gen5.1 1000 W Power Supply | 8.788 TL

Onca power aldım hayatım boyunca aldığım tek uzmeyen marka Corsair bugün gittim lianli sattım hx1500i 3.1 aldım 2 ci el taş fan açma yok fanida sessiz canavar gibi.
Power konusunda gerçekten başarılı adamlar kulaklık fena değil kalan pek hoşuma gitmiyor ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alanların %80 coil whine ve fan sesi duyuyor ins sessizdir 😂😂
2 kere lianli platium aldım isyan etirdi beni.
Hangi modeli aldın bilmiyorum ama edge platinum ise onlarda CW çıkabiliyor

Beyaz Daha Para Eder :)
Aynı ürün ama sırf beyaz diye 8K dan satıyorlardı. Sistem siyah diye kurmak da istemedim öyle kutusunda yatıyor

Hangi modeli aldın bilmiyorum ama edge platinum ise onlarda CW çıkabiliyor

Aynı ürün ama sırf beyaz diye 8K dan satıyorlardı. Sistem siyah diye kurmak da istemedim öyle kutusunda yatıyor
Sistemi Beyaza Çevir :)

Corsair PSU` lar cidden kaliteli kafemde kullanıyorum, gayet memnunum. Sessiz ve kaliteli. Tek sorunlarını gördüm, fazla güç tüketen kartlarda, 8pin kablolarını ayrı ayrı vermek yerine tek kablodan 2 slota takınca uzun kullanımda pin erimesi yapıyor.

Konudaki güç kaynağından daha iyi fiyata düşmüş.
sence hangisi hocam ben değişikliği çok seven bir insan değilim 850 olanını 3 senedir kullanıyorum ama bazı incelemerde
  • -
    Slack OCP/OPP protection thresholds
tomshardwarede bunu yazmışlar

ya da enermax platimax mı tier listte daha yukarıda ama ondada şöyle bir durum var 13 sene garanti veriyor enermax bizde 2 sene msi yazdığı garantiyi TRde alabileceğime eminim ama enermaxta sorun yaşarsam muhtemelen çözemem 2 sene sonra.

RM-e paylaşıp durmayın beyler yeter harbi geçen günde 750w olanı 5 binden indirim olarak paylaşılmış valla dalga mı ciddi mi ayırt edemiyorum. Ucuz olsa neyse kaliteli psu parasına RM-e almak çok mantıksız.

sence hangisi hocam ben değişikliği çok seven bir insan değilim 850 olanını 3 senedir kullanıyorum ama bazı incelemerde
  • -
    Slack OCP/OPP protection thresholds
tomshardwarede bunu yazmışlar

ya da enermax platimax mı tier listte daha yukarıda ama ondada şöyle bir durum var 13 sene garanti veriyor enermax bizde 2 sene msi yazdığı garantiyi TRde alabileceğime eminim ama enermaxta sorun yaşarsam muhtemelen çözemem 2 sene sonra.
Çoğu model zaten 2 yıl garantili oluyor. Ondan sonra markaya kalıyorsun. NZXT'de de öyle mesela. Vatan 3 yıl garanti veriyor sonra NZXT bakıyor. Ben ENERMAX'ın sorun çıkaracağını sanmıyorum ama gümrük her zaman sorunlu.

Keşke ülkede Seasonic falan olsa. Onların garanti desteği mükemmel.

OCP kısmını 5VSB hattı için yazmışlardır. Geç devreye giriyor, ripple değerleri uçuyor. Bilgisayar kapalıyken 4 - 5 amper çekecek bir şey bağlanamayacağına göre pek bir önemi yok günlük kullanıcı için. OPP ise normal. Bu arada o kısım MSI için mi ENERMAX için mi? Ben ENERMAX için dedim bunları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,550
Üyeler
197,712
Son üye
PCavcısy
Geri