Game Garaj Titan S15 R7-7800x3d/Rtx5080 - Bileşenler Uygun Mudur? Alınır mı?

Vortyx

80+
Reaksiyon skoru
11

- Anakartlardan pek anlamadığım için aklımdaki en büyük soru: Asus Prime B850M-K çok düşük kalmış gibi geldi. İşlemciyi rami ekran kartını vs tamamen sorunsuz bir şekilde destekleyebilecek mi?
- Kasa içindeki psu modeli vs yazmıyor oem sistem de ne pek fikrim yok bu konuda da bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim
- AIGO marka sıvı soğutmalara iyi diyen de var kötü diyen de bazıları çok güzel soğutuyor derken bazıları bileşen kalitesi çok kötü vs diyor? Burada da bilgilendirme yaparsanız sevinirim
- Ramde model vs yazmıyor yine fakat okay gibi duruyor model iyiyse direkt aynısından alıp ileride 2x32 yaparım. ram modeliyle alakalı da bilgilendirme yapabilecek varsa güzel olur oem muhabbetini pek anlamadım.
Son olarak fiyat olarak gayet uygun geldi fakat piyasaya pek hakim değilim o yüzden bilmiyorum varsa daha iyi önerileriniz vs alabilirim. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-06-11 001929.webp
    Ekran görüntüsü 2026-06-11 001929.webp
    26.4 KB · Hit: 25
Satıcıya mesaj atarak tüm model bilgilerini alabilirsiniz. Kasa psu soğutma çöp. Sırf bu yüzden almadım tek artısı taksit.

Geri