❌İndirim Bitti! Samsung Ar40 24000 Btu A++ Klima 24.799,50 TL

iç ünite yazanda sadece o gelir de diğerini bilemiyorum fatura kesilen olursa anlarız
Sadece iç ünite olanı bir arkadaş paylaştı sanırım normali almak isterken yanlışlıkla ona tıkladı birkaç kişide o linkden aldı yanlışlıkla

İç ünite olmasa neden iç ünite yazsın anlamadım olayı. Milleti boşu boşuna neden zarara sokuyorsunuz iade ederek.

İç ünite olmasa neden iç ünite yazsın anlamadım olayı. Milleti boşu boşuna neden zarara sokuyorsunuz iade ederek.
Sadece iç üniteli olan farklı bir 12000 btu ürünü siz paylaştınız hocam eski mesajlara gidin görürsünüz orada olabilir insanlık halidir ama kaldırırsanız iyi olur konuya yeni giren arkadaşlar yanlışlıkla satın almasın.

Sadece iç üniteli olan farklı bir 12000 btu ürünü siz paylaştınız hocam eski mesajlara gidin görürsünüz orada olabilir insanlık halidir ama kaldırırsanız iyi olur konuya yeni giren arkadaşlar yanlışlıkla satın almasın.
Kaldırdım ben linki başkaları mesaja cevap verdiler onlarda duruyor. İç üniteli olarak aynı fiyata satacağını düşünemedim.

satılıyor ürün var öyle ama sorun şu sadece iç ünite yazanla normal ürünün fiyatı aynı büyük ihtimalle yanlış ürüne girdiler fiyatı ürün gelince yanında büyük ünite yoksa direkt teslim almayıp iade edeceğim ben
Normal ürünün yalnızca iç ünite olarak gelmesi daha olası bu fiyata.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
hocam bu dış mı iç mi iptal edecem ona göre
Bu iç dış. İç ünite olanlarda iç ünite yazıyor yalnızca.

Normal ürünün yalnızca iç ünite olarak gelmesi daha olası bu fiyata.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu iç dış. İç ünite olanlarda iç ünite yazıyor yalnızca.
evet bana da öyle geliyor büyük ihtimalle sadece iç ünite gelecek ama belli olmaz belki gönderirler diye aldım

Geri