❌İndirim Bitti! Samsung Ar40 24000 Btu A++ Klima 24.799,50 TL

Satmak isteyen varsa 12 binlik olanı pm atabilir adresi değiştirip benim adresi yazar üstüne komisyonunu ekleyip öderim. Ihtiyac vardi bakıyordum alamadım bir türlü.
Komisyonsuz alabilirsin kardeşim komisyon parasına bu şekilde aşağı in paket şeklinde 2 sini alabilirsin

Ekler

• 1000043936.webp
    1000043936.webp
    6.5 KB · Hit: 109
iç ünite fiyatı da aynı büyük ihtimalle iç ünite ekleyecekken normali eklediler ins normal gelir gelmezse de artık iade

İç ünite olmasa neden iç ünite yazsın anlamadım olayı. Milleti boşu boşuna neden zarara sokuyorsunuz iade ederek.

İç ünite olmasa neden iç ünite yazsın anlamadım olayı. Milleti boşu boşuna neden zarara sokuyorsunuz iade ederek.
Sadece iç üniteli olan farklı bir 12000 btu ürünü siz paylaştınız hocam eski mesajlara gidin görürsünüz orada olabilir insanlık halidir ama kaldırırsanız iyi olur konuya yeni giren arkadaşlar yanlışlıkla satın almasın.

Sadece iç üniteli olan farklı bir 12000 btu ürünü siz paylaştınız hocam eski mesajlara gidin görürsünüz orada olabilir insanlık halidir ama kaldırırsanız iyi olur konuya yeni giren arkadaşlar yanlışlıkla satın almasın.
Kaldırdım ben linki başkaları mesaja cevap verdiler onlarda duruyor. İç üniteli olarak aynı fiyata satacağını düşünemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,253
Üyeler
197,414
Son üye
Magosa
Geri