Dukeler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 483
Dış ünite de koymuşlar ayrı satılabilir olarak. Teknosa'ya sor.iç ünite niye ayrı satılsın ki
Dış ünite de koymuşlar ayrı satılabilir olarak. Teknosa'ya sor.iç ünite niye ayrı satılsın ki
satılıyor ürün var öyle ama sorun şu sadece iç ünite yazanla normal ürünün fiyatı aynı büyük ihtimalle yanlış ürüne girdiler fiyatı ürün gelince yanında büyük ünite yoksa direkt teslim almayıp iade edeceğim beniç ünite niye ayrı satılsın ki
Dış ünite de koymuşlar ayrı satılabilir olarak. Teknosa'ya sor.
Normal ürünün yalnızca iç ünite olarak gelmesi daha olası bu fiyata.satılıyor ürün var öyle ama sorun şu sadece iç ünite yazanla normal ürünün fiyatı aynı büyük ihtimalle yanlış ürüne girdiler fiyatı ürün gelince yanında büyük ünite yoksa direkt teslim almayıp iade edeceğim ben
Bu iç dış. İç ünite olanlarda iç ünite yazıyor yalnızca.Alıntıyı görüntüle
hocam bu dış mı iç mi iptal edecem ona göre
evet bana da öyle geliyor büyük ihtimalle sadece iç ünite gelecek ama belli olmaz belki gönderirler diye aldımNormal ürünün yalnızca iç ünite olarak gelmesi daha olası bu fiyata.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu iç dış. İç ünite olanlarda iç ünite yazıyor yalnızca.
Uygulamadan klimayı filtrele satıcı teknosa olsun aşağı doğru inerken 2 li paket şeklinde sunuyor klima ve hava temizleyiciyi o şekilde alınabiliyorHocam attiginiz resim yada link acilmadi bende kusura bakmayin anlayamadim tam ne oldugunu yardimci olabilir misiniz?
Hocam inanın beceremedim 40 küsür fiyatlı çıkiyor hep 20 bine düşüyormu dediğiniz şekildeUygulamadan klimayı filtrele satıcı teknosa olsun aşağı doğru inerken 2 li paket şeklinde sunuyor klima ve hava temizleyiciyi o şekilde alınabiliyor
30 bine düşüyor fakat hava temizleyici ile beraber almak zorundasınHocam inanın beceremedim 40 küsür fiyatlı çıkiyor hep 20 bine düşüyormu dediğiniz şekilde
kaç btu link atar mısınız30 bine düşüyor fakat hava temizleyici ile beraber almak zorundasın
Konudaki klima uygulama üzerinden yaptım ben de diğer tele geçtim dışarıya çıktım şarjda bıraktım atamıyorum şuankaç btu link atar mısınız