ShiroGin
80+
- Reaksiyon skoru
- 194
Bir Mobil oyun yapıyorum, Guild Master adında Medieval tarzda maceracılar var fantastik olabiliyor, bunlara göre veriyoruz yapıyorlar, Oyunda görevleri yaparken biraz tıkandım diyebilirim, Buradan çok yardım aldım sağ olsun forumdan dostlarım fikirler ve test aşamasında çok yardımcı oldu, oyuna uyan temada görev verip isimizi veya lakabınızı bana iletirseniz Credit yani Jenerik bölümüne Görev fikiri verenler katkıda bulunanlar kısmına eklerim.
Örneğin şu şekilde başlığı ve lakabınızı isminizi iletebilirsiniz.
Lost Sheep - Mustafa
Dragon Hunt = Ryox
Görev örneği.
Lost sheep: yaşlı adam veya kadın koyununun kaybolduğunu söylemek için geliyor yaşlı olduğu için gidemiyor ona gidebilecek bir maceracı ayarlar mısın diyor
Oyunun Sistemi: Oyun genel olarak Dealers life tarzı ama al sat kadar basit değil, kasaba gibi gördüğünüz yerlerde loncalar var (köy-kasaba-şehir-soylu mekanı-kraliyet salonu) bu loncalara seviye yükselir gibi yükseliyoruz görev aldıkça itibarımız artıyor yapamazsak itibar düşüyor, sonuç seçmekten çok görevi başarmak ve başaramamak var, başaramayınca biten veya tekrar yapılabilir görevlerde oluyor. Görevi al - bitir, buna gücü yeten maceracıyı gönder ve para kazan mantığı oyunda.
Haritada hangi lokasyonda olacağını da seçebilirsiniz isterseniz yoksa ben ayarlarım:
Detaylı Seride anlattığım video:
Örneğin şu şekilde başlığı ve lakabınızı isminizi iletebilirsiniz.
Lost Sheep - Mustafa
Dragon Hunt = Ryox
Görev örneği.
Lost sheep: yaşlı adam veya kadın koyununun kaybolduğunu söylemek için geliyor yaşlı olduğu için gidemiyor ona gidebilecek bir maceracı ayarlar mısın diyor
Oyunun Sistemi: Oyun genel olarak Dealers life tarzı ama al sat kadar basit değil, kasaba gibi gördüğünüz yerlerde loncalar var (köy-kasaba-şehir-soylu mekanı-kraliyet salonu) bu loncalara seviye yükselir gibi yükseliyoruz görev aldıkça itibarımız artıyor yapamazsak itibar düşüyor, sonuç seçmekten çok görevi başarmak ve başaramamak var, başaramayınca biten veya tekrar yapılabilir görevlerde oluyor. Görevi al - bitir, buna gücü yeten maceracıyı gönder ve para kazan mantığı oyunda.
Haritada hangi lokasyonda olacağını da seçebilirsiniz isterseniz yoksa ben ayarlarım:
Detaylı Seride anlattığım video:
Son düzenleme: