Öneri Anime Tarzında Klavye Önerisi

QTuran

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
6000
Arkadaşlar selam, anime tarzında numlocksuz bir klavye almak istiyorum. Mümkünse Türkiye içerisinden, gümrük ile uğraşmak sanırım baya bir zahmetli. Bütçem ise 4000-6000 arası. Bu fiyatlara var mı onu da bilmiyorum. Yoksa normal gaming klavye de önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler. :)

Arkadaşlar selam, anime tarzında numlocksuz bir klavye almak istiyorum. Mümkünse Türkiye içerisinden, gümrük ile uğraşmak sanırım baya bir zahmetli. Bütçem ise 4000-6000 arası. Bu fiyatlara var mı onu da bilmiyorum. Yoksa normal gaming klavye de önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler. :)
Anime tarzı nasıl bişey oluyor

akko'nun ürünlerinde oluyor genelde. gaming.gen de den listeleyin bir bakın derim.

Akko markasının Türkiye pazarında satılan anime temalı modellerine bakabilirsin bütçen bu tarz kaliteli bir klavye için gayet yeterli. Eğer bulamazsan düz bir model alıp üzerine kendi zevkine uygun tuş takımı dizmek uzun vadede çok daha mantıklı olur.

Geri