RepL0R
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Kasa Asus hocam hdd braketinde bile titreşim önleyici var, Dandik saçma bir markanın kasası değil.Kasanın kalitesindende kaynaklanıyor olabilir mi ?
Kasa Asus hocam hdd braketinde bile titreşim önleyici var, Dandik saçma bir markanın kasası değil.Kasanın kalitesindende kaynaklanıyor olabilir mi ?
pompa hızı %100'de mi?Kasa Asus hocam hdd braketinde bile titreşim önleyici var, Dandik saçma bir markanın kasası değil.
Nerden kaynaklanıyor olabilir hocam, ben çözemedim bir türlü.Ben de normal çalışıyor üstelik sürekli yük altında olduğu için 7950x , yine de titreşim filan yok . Sizden kaynaklı bir sorun gibi geliyor
Nasıl %100'e çekebilirimpompa hızı %100'de mi?
bios'tanNerden kaynaklanıyor olabilir hocam, ben çözemedim bir türlü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl %100'e çekebilirim
Bende de titriyordu fanları değiştirdim düzeldi, bazı fanların üretimi hatalı olabilir.Kasanın kalitesindende kaynaklanıyor olabilir mi ?
Anladım bende bu soğutucudan aldım haftasonuda kasa almayı düşünüyordum dedim eğer kasadan dolayıysa kaliteli bir şey alayımKasa Asus hocam hdd braketinde bile titreşim önleyici var, Dandik saçma bir markanın kasası değil.
Bu fiyata 4 bakır borulu kötü bence.Bu alınır mı sinerjide indirimde
![]()
NZXT T120 White 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
NZXT T120 White 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kargoyla beraber 298 tl tuttuBu fiyata 4 bakır borulu kötü bence.
Bende r7 9700x ile kullanıyorum arkadaşın dediği gibi masa üstünde kullanıyorsanız titreşimi falan duyuluyor ben çok beğenmedim crimson desert oyunundada 77 dereceye falan çıkıyor işlemci bu konuda yardımcı olucak arkadaş varmı ?Alacaklara duyuru, Eğer Kasanızı masanızın üstünde muhafaza ediyorsanız fanların yarattığı titreşimi ve sesi hissediyorsunuz. Ve rahatsız ediyor. Ben 1 tane almıştım geçtiğmiz aylarda titriyor diye iade ettim. Daha sonra bir kaç kişiyle konuştum. Titreşim yok sana dnek gelmiştir dediler. Gittim bir tane daha aldım buda aynı titriyor. Gittim Kasayı masanın altına aldım mecbur. Alacaksanız bunu bilerek alın. İşlemcim 7800x3d