❌İndirim Bitti! Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 Mm Sıvı Soğutucu 2350tl Dip Fiyat

Nerden kaynaklanıyor olabilir hocam, ben çözemedim bir türlü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl %100'e çekebilirim
bios'tan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

%100 sesli gelirse 95 90 85 gibi düşürürsün ama sabit olsun. manuel ayarlamazsan değişken oluyor ve titreşime sebep oluyor genelde

Kasa Asus hocam hdd braketinde bile titreşim önleyici var, Dandik saçma bir markanın kasası değil.
Anladım bende bu soğutucudan aldım haftasonuda kasa almayı düşünüyordum dedim eğer kasadan dolayıysa kaliteli bir şey alayım

Bu fiyata 4 bakır borulu kötü bence.
Kargoyla beraber 298 tl tuttu
1000125978.webp

Alacaklara duyuru, Eğer Kasanızı masanızın üstünde muhafaza ediyorsanız fanların yarattığı titreşimi ve sesi hissediyorsunuz. Ve rahatsız ediyor. Ben 1 tane almıştım geçtiğmiz aylarda titriyor diye iade ettim. Daha sonra bir kaç kişiyle konuştum. Titreşim yok sana dnek gelmiştir dediler. Gittim bir tane daha aldım buda aynı titriyor. Gittim Kasayı masanın altına aldım mecbur. Alacaksanız bunu bilerek alın. İşlemcim 7800x3d
Bende r7 9700x ile kullanıyorum arkadaşın dediği gibi masa üstünde kullanıyorsanız titreşimi falan duyuluyor ben çok beğenmedim crimson desert oyunundada 77 dereceye falan çıkıyor işlemci bu konuda yardımcı olucak arkadaş varmı ?

cok tatlı duruyor fiyatıda düstü ama pearless assassin argb var buna gectigime deger mi ?

Paylaşım yapan arkadaşa teşekkür ederim. Beyaz renginden aldım. 7800x3d işlemci ile furmark cpu burner testinde max 78 - 79 dereceleri gördüm. Yorumlarda ses ve titreşim sorunundan çokça bahsedilmiş ama ben bir sıkıntı yaşamadım. Stress testinde fanlar 2000 rpmlerde çalıştığı için fan sesi olması da normal geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,695
Üyeler
197,532
Son üye
csfkk
Geri