9850x3d 120 TDP , bu soğutucu yeter düzgün bir macun ile . Hayırlısı olsun tekrardanİncehesap indirimiyle 24 bin liraya aldım.
9850x3d 120 TDP , bu soğutucu yeter düzgün bir macun ile . Hayırlısı olsun tekrardanİncehesap indirimiyle 24 bin liraya aldım.
konu açıldığında da böyleyddi hocam, kargo ücreti var.Alıntıyı görüntüle
daha da dip hale gelmiş. insan ihtiyacı olmasada alma ihtiyacı duyuyor böyle gfiyata .
hocam anonim gibi ismi var bu marka yurt dışındamı meşhurÜrün bugün elime geçti . 7950X gibi saçma ısınan bir işlemciyi Phantom spirit SE' den daha iyi soğutuyor şuan da . Phantom spirit yedeğe geçti artık
Doğrudur bir tane incelemesi vardı ona bakarak aldım zaten , fiyatta iyiydi şuanlık memnunum.hocam anonim gibi ismi var bu marka yurt dışındamı meşhur
kasaya sığmadığı için alamıyorum .dAlıntıyı görüntüle
Daha önce de benzer fiyata düşmüş, ürün nasıl bilmiyorum. Bilenler aydınlatırsa iyi olur![]()
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kasanın kalitesindende kaynaklanıyor olabilir mi ?Alacaklara duyuru, Eğer Kasanızı masanızın üstünde muhafaza ediyorsanız fanların yarattığı titreşimi ve sesi hissediyorsunuz. Ve rahatsız ediyor. Ben 1 tane almıştım geçtiğmiz aylarda titriyor diye iade ettim. Daha sonra bir kaç kişiyle konuştum. Titreşim yok sana dnek gelmiştir dediler. Gittim bir tane daha aldım buda aynı titriyor. Gittim Kasayı masanın altına aldım mecbur. Alacaksanız bunu bilerek alın. İşlemcim 7800x3d