❌İndirim Bitti! Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 Mm Sıvı Soğutucu 2350tl Dip Fiyat

1780787948931.webp

daha da dip hale gelmiş. insan ihtiyacı olmasada alma ihtiyacı duyuyor böyle gfiyata .

7800x3d için aldım teşekkür ediyorum fiyat mükemmel çok rahatsız edici ses yoksa net alınır bence

Kasaya sığmıyor. 2 fanlı siyah model idefixte 1900a gelecek, alınır mı?

Ürün bugün elime geçti . 7950X gibi saçma ısınan bir işlemciyi Phantom spirit SE' den daha iyi soğutuyor şuan da . Phantom spirit yedeğe geçti artık

Alacaklara duyuru, Eğer Kasanızı masanızın üstünde muhafaza ediyorsanız fanların yarattığı titreşimi ve sesi hissediyorsunuz. Ve rahatsız ediyor. Ben 1 tane almıştım geçtiğmiz aylarda titriyor diye iade ettim. Daha sonra bir kaç kişiyle konuştum. Titreşim yok sana dnek gelmiştir dediler. Gittim bir tane daha aldım buda aynı titriyor. Gittim Kasayı masanın altına aldım mecbur. Alacaksanız bunu bilerek alın. İşlemcim 7800x3d

Ben de normal çalışıyor üstelik sürekli yük altında olduğu için 7950x , yine de titreşim filan yok . Sizden kaynaklı bir sorun gibi geliyor

Fandan değil de pompadan kaynakli oluyor genelde, pompa hızını sabit %100 yaparsan çözülebilir

Alıntıyı görüntüle
Daha önce de benzer fiyata düşmüş, ürün nasıl bilmiyorum. Bilenler aydınlatırsa iyi olur
kasaya sığmadığı için alamıyorum .d

Alacaklara duyuru, Eğer Kasanızı masanızın üstünde muhafaza ediyorsanız fanların yarattığı titreşimi ve sesi hissediyorsunuz. Ve rahatsız ediyor. Ben 1 tane almıştım geçtiğmiz aylarda titriyor diye iade ettim. Daha sonra bir kaç kişiyle konuştum. Titreşim yok sana dnek gelmiştir dediler. Gittim bir tane daha aldım buda aynı titriyor. Gittim Kasayı masanın altına aldım mecbur. Alacaksanız bunu bilerek alın. İşlemcim 7800x3d
Kasanın kalitesindende kaynaklanıyor olabilir mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,702
Üyeler
197,534
Son üye
EfeBabey
Geri