🔥İndirim Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 Mm Sıvı Soğutucu 2350tl Dip Fiyat

R7 9850x3d işlemcisini aldım ve f/p olduğu için bu sıvı soğutmayla kombinleyeceğim. Sıvı soğutmanın üzerinde olan fanları değiştireceğim fakat bir kaç arkadaşım soğutma konusunda yanlış bir tercih yaptığımı söyledi. Bilgili arkadaşların da düşüncesini almak isterim.
9800x3d alsaydın keşke, senin aldığın ile aynı işlemci. artan parayı soğutmaya gömerdin.

Arkadaşların önerdiklerini de yazsaydınız keşke hocam.
Sadece yanlış tercih yaptığımı söylediler. Bir tavsiyede bulunmadılar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9800x3d alsaydın keşke, senin aldığın ile aynı işlemci. artan parayı soğutmaya gömerdin.
Aslında bende öyle yapacaktım. Sıvı soğutmayı alalı 1,5 ay oldu. Geçen gün 9850x3d'yi indirimde yakalayınca bir anda satın aldım.

Aslında bende öyle yapacaktım. Sıvı soğutmayı alalı 1,5 ay oldu. Geçen gün 9850x3d'yi indirimde yakalayınca bir anda satın aldım.
9800x3d ile aynı fiyata gelmediyse yine de almana gerek yoktu çünkü aynı işlemciler :D

Hangi işlemciyi aldığıma dair eleştiri yapmak yerine sıvı soğutma ve işlemcinin uyumu hakkında yorum yapabilir misin ?
uyumlu olur, forumda da kullanan arkadaşlar var bu konuya da yazmışlardır belki rahat soğutuyor. ryzen 7 işlemciler için yeterli.

Eğer kasan attığın linkteki sistemdeki kasa ise , yani kasanı degişmediysen , bu soğutucu o kasaya uymaz . Öne takabilirsin ancak kasa izin veriyorsa oda pek sağlıklı olmaz.
Kasana max 240mm sıvı soğutucu sığıyor. Ve o işlemciye ultra gereksiz olur.

Yerinde olsam bu soğutucuya vereceğim para ile kasa veya işlemciyi yükseltirim.
peki arkadaşlar sizin indirimde varsa öneriniz nedir bugün termal macunu hatta fanlarının tozunu aldığım halde intel cpum fortniteda 85 dereceyi görüyor yetmiyor bana hava akışı olduğu halde

Ne kadar fiyata aldınız acaba 9850x3d i , ben 25k altına göremedim , bende almayı planlıyorum :D

peki arkadaşlar sizin indirimde varsa öneriniz nedir bugün termal macunu hatta fanlarının tozunu aldığım halde intel cpum fortniteda 85 dereceyi görüyor yetmiyor bana hava akışı olduğu halde
Ben de senin gibi bi denklemin içindeydim hem bu ocypusu aldım hem de destekleyecek kasa aldım eski kasamı da satıp aldığım yeni kasayı ucuza getirdim , deneyebilirsin . Elimde 360 destekleyen kasa var istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,818
Üyeler
197,056
Son üye
Keos_267
Geri