270k Plus ve 5070 Ti Sistem Arıyorum

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
120000
Merhaba,

120k bütçem var. İçinde 270k plus ve 5070 ti olan sistem arıyorum. Sıvı soğutmam var. Onun dışında kasa içi her şeye ihtiyacım var.
144fps'de 1080p-2k güncel ve yeni çıkacak oyunları high'da oynama hedefim var. AMD istemiyorum.
Teşekkürler.

ben kendim topladım aynı sistemi parça tercihlerim şöyleydi
Lian Li INF 217 Black Kasa
MSI MAG B860 TOMAHAWK WIFI
Asus RTX 5070 DUAL OC Edition
Patriot Viper Venom RGB 16 GB 6000 MHz CL30 2x16
Kingston KC3000 Gen4 1tb m2ssd
Intel Ultra 7 270K Plus
Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Raijintek Cratos 850 W Power Supply

şeklinde ramleri herkes al al iyi ram dedi alma patriot ramler uyumsuz bu anakart işlemciyle 1x8 olduğu için çalışmıyor mümkünse corsair, kingston, gskill gibi markalar alın siz de benim gibi uğraşmayın

Son düzenleme:
270k plus işlemci sıfır kfg
Msi Z890 tomahawk wifi sıfır kfg
Corsair 2x16=32gb ddr5 6400mhz cl32 kfg yok
Samsung 990pro 2tb sıfır kfg
Gigabyte aorus 1000w 80+platinum sıfır kfg
Gigabyte aorus c450 sıfır kfg
Bunlar mevcut elimde ram hariç hepsi adıma faturalı kutulu garantili kendime toplayacaktım duruyor kenarda.Ekran kartı Asus prime 9070xt var sıfır ama bilgin olsun. 74k ya veriyorum

Intel işlemcili düzgün sistem çok çıkmıyor, kendin toplasan çok daha iyi olur.

270k plus işlemci sıfır kfg
Msi Z890 tomahawk wifi sıfır kfg
Corsair 2x16=32gb ddr5 6400mhz cl32 kfg yok
Samsung 990pro 2tb sıfır kfg
Gigabyte aorus 1000w 80+platinum sıfır kfg
Gigabyte aorus c450 sıfır kfg
Bunlar mevcut elimde ram hariç hepsi adıma faturalı kutulu garantili kendime toplayacaktım duruyor kenarda.Ekran kartı Asus prime 9070xt var sıfır ama bilgin olsun. 74k ya veriyorum
Sadece anakartı kaça verirsin

Intel işlemcili düzgün sistem çok çıkmıyor, kendin toplasan çok daha iyi olur.
Evet zaten çoğu hazır sisteme baktım da intel koymamışlar anlamadım. Muhtemelen parça parça alacağım, anakartta falan karar veremedim hadi ramler yine alınır. Geriye bir psu kalıyor, başka ne vardı?

Evet zaten çoğu hazır sisteme baktım da intel koymamışlar anlamadım. Muhtemelen parça parça alacağım, anakartta falan karar veremedim hadi ramler yine alınır. Geriye bir psu kalıyor, başka ne vardı?
Amd'ye güvenmediğinden amd almıyorsan fikrini değiştir bence, ekran kartı olarak ben de pek sevmiyorum ama işlemcisi iyidir. İlla intel olsun dersen dediğim gibi kendin toplamak zorundasın.

Amd'ye güvenmediğinden amd almıyorsan fikrini değiştir bence, ekran kartı olarak ben de pek sevmiyorum ama işlemcisi iyidir. İlla intel olsun dersen dediğim gibi kendin toplamak zorundasın.
Güvenmemek değil de AMD sadece oyun üzerine odaklı bir işlemci olarak gördüm o yüzden istemedim. Sadece oyun için almıyorum, arka planda çalıştırdığım uygulamalar falan var, oyun geliştirme falan yapıyorum. Yine amd işini görür dersen hangi model?

Güvenmemek değil de AMD sadece oyun üzerine odaklı bir işlemci olarak gördüm o yüzden istemedim. Sadece oyun için almıyorum, arka planda çalıştırdığım uygulamalar falan var, oyun geliştirme falan yapıyorum. Yine amd işini görür dersen hangi model?
gören model yok en iyi workstation işlemci 270k plus

ben kendim topladım aynı sistemi parça tercihlerim şöyleydi
Lian Li INF 217 Black Kasa
MSI MAG B860 TOMAHAWK WIFI
Asus RTX 5070 DUAL OC Edition
Patriot Viper Venom RGB 16 GB 6000 MHz CL30 2x16
Kingston KC3000 Gen4 1tb m2ssd
Intel Ultra 7 270K Plus
Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Raijintek Cratos 850 W Power Supply

şeklinde ramleri herkes al al iyi ram dedi alma patriot ramler uyumsuz bu anakart işlemciyle 1x8 olduğu için çalışmıyor mümkünse corsair, kingston, gskill gibi markalar alın siz de benim gibi uğraşmayın
O nasıl şeymiş öyle ya patriot xmp profili yok mu

O nasıl şeymiş öyle ya patriot xmp profili yok mu
16GB PATRIOT DDR5 PVV532G60C30 6000MHz 2x16 ram aldım ben kendi sitesinde uyumlu gösteriyor bu rami sistemi kurduğumda sürekli bootluyordu kendini görüntü vermiyordu bios bile güncelledim düzelmedi gittim yeni ram aldım düzeldi sistem sonrasında bende bootlanmayınca sistem msi forumunda ve redditte yabancı postlarda gördüm patriota mail atılmış ve patriot uyumsuz demiş msi garip şekilde bilmiyor bunu ben sistemi toplarken herkes bu rami al bu rami al dedi sitede de kimse bilmiyor nebi akgünün videosuna baktım bi tane o da aynı sistemi kurup bu rami alabilirsiniz falan diyor o adam bile bilmiyor bunu bazı am5 sistemler ve intelde 700 serisinde çalıştığı gözlemlenmiş fakat hepsinde değil patriot direkt 800 serisi uyumsuz demiş birisine mailde aklınızda bulunsun.

Merhaba,

120k bütçem var. İçinde 270k plus ve 5070 ti olan sistem arıyorum. Sıvı soğutmam var. Onun dışında kasa içi her şeye ihtiyacım var.
144fps'de 1080p-2k güncel ve yeni çıkacak oyunları high'da oynama hedefim var. AMD istemiyorum.
Teşekkürler.
Hocam görüp görebileceğin en eli yüzü düzgün sistem budur. Her parçası kaliteli ama ramleri Kingston 2x16 6000 Mhz CL30 yükseltmesi yapınca ve Corsair RM850x güç kaynağı yükseltmesi yapınca 140k oluyor. Sıvı soğutmam var demişsin bu sistemle geleni 0 kapalı kutu şeklinde satarsan 4 5k ya gider diye düşünüyorum. Eğer pahalı gelirse tek tek toplamak zorundasın Intel sistem doğru dürüst yok. Bu sistemin fiyatı nasıldır bilmiyorum ama ssd si bile dramli falan hakkaten kalite parçalar.

Geri