Oathbreaker
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Beni de rgbsiz muadil gönderelim diye aradılar. Rgbsiz istemiyorum. Aldığım fiyata veririm rgbsiz alırım diyen varsa.
Rgb ye aldanmayın bu fiyata A-die çipli bellek bulmak imkansız A-die en kaliteli çip biliyorsunuzdurBeni de rgbsiz muadil gönderelim diye aradılar. Rgbsiz istemiyorum. Aldığım fiyata veririm rgbsiz alırım diyen varsa.
Sistem kurma durumum olsa hemen almıştım şu an mesela.Beni de rgbsiz muadil gönderelim diye aradılar. Rgbsiz istemiyorum. Aldığım fiyata veririm rgbsiz alırım diyen varsa.
hocam seninki daha iyi zaten 6400 cl30 hemde temiz bir şey galiba o ışık mışıkda yok.Ben Lexar Ares 6400 Mhz Cl30 rak almıştım. Bunu görünce pişman olmadım değil gerçekten. Sağlık olsun diyelim.
Vergi vermeyen meslek dalları görünce ağzından 50 laf çıkan Türk genci al sat yaparkene.Hoop ilk ilan düştü. Kullanmayacaksan neden alıyorsun kardeşimmAlıntıyı görüntüle
32 gb ama hocam. O yüzden keşke çekiyorum yoksa benimki heatshink ve özellikleri bakımından daha iyi. O yüzden içimde pişmanlık var.hocam seninki daha iyi zaten 6400 cl30 hemde temiz bir şey galiba o ışık mışıkda yok.
hee 32 anladım saglık olsun32 gb ama hocam. O yüzden keşke çekiyorum yoksa benimki heatshink ve özellikleri bakımından daha iyi. O yüzden içimde pişmanlık var.
banada almak nasip oldu tam 64 ihtiyacım vardı. Cogu oyuna vs 32 de cok cok iyi ama hocam keyfiniz kaçmasın32 gb ama hocam. O yüzden keşke çekiyorum yoksa benimki heatshink ve özellikleri bakımından daha iyi. O yüzden içimde pişmanlık var.
Sağlık olsun diyelim hocam ama bir kere şans yüzümüze gülseydi iyiydihee 32 anladım saglık olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
banada almak nasip oldu tam 64 ihtiyacım vardı. Cogu oyuna vs 32 de cok cok iyi ama hocam keyfiniz kaçmasın
Hocam ben alabilirimBeni de rgbsiz muadil gönderelim diye aradılar. Rgbsiz istemiyorum. Aldığım fiyata veririm rgbsiz alırım diyen varsa.
Aynı ürün mü, kaça bırakırsınBeni de rgbsiz muadil gönderelim diye aradılar. Rgbsiz istemiyorum. Aldığım fiyata veririm rgbsiz alırım diyen varsa.
Biraz pazarlık ile alinabilirSağlık olsun diyelim hocam ama bir kere şans yüzümüze gülseydi iyiydi
Param güvende yok maalesef.Biraz pazarlık ile alinabilir