AMD Yazılım Sorunları Gerçekten Sıkıntı mı

Wanxy2

80+
Reaksiyon skoru
12
Rx 9060 xt almayı düşünüyorum fakat amd nin baya yazılımsal sıkıntısı olduğunu ve nvidia almam gerektiğini söylüyorlar cidden bu kadar sorunlu mu

Hayır, cidden o kadar sorunlu değil

Amd kullanıyorsan deneyimlerini söyler misin
Amd kullanıyorum, görece eski bir seri olan 6900 xt modeli var bende. Ben bir sıkıntı yaşamadım ama 3 ayda bir sürücü silip yükleme gibi bir alışkanlığım var belki ondandır.

Amd kullanıyorum, görece eski bir seri olan 6900 xt modeli var bende. Ben bir sıkıntı yaşamadım ama 3 ayda bir sürücü silip yükleme gibi bir alışkanlığım var belki ondandır.
Uzun vadeli sıkıntı yaratmaz yani

yeni modellerinde sorun yasayacagını sanmiyorum ben de amd kullaniyorum sadece 1 kere mavi ekran yedi 1 kerede uygulamda sorun cıktı

Rx 9060 xt almayı düşünüyorum fakat amd nin baya yazılımsal sıkıntısı olduğunu ve nvidia almam gerektiğini söylüyorlar cidden bu kadar sorunlu mu
hayır rx 6600 de yani 5 sene öncesinin kartında bile sorun yasamadim . bu senin hiç sorun yasamayacagin anlamina gelmez ama yaşasanda çözümü vardır hemen kolayca

eskisi kadar sorun olmaz bence ben rx7600 kullaniyorum ama 9060xt kullanan bi arkadaşa sorsak daha iyi olur

Uzun vadeli sıkıntı yaratmaz yani
Ben bayağıdır kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım, Nvidia’dan da canı yanan vardı. Her sürücü bir noktada sorun çıkarma potansiyeline sahip

Geri