Alihanyilmaz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,719
Araçlar genelde temiz ve bakımlı oluyor. Sıkıntı olmaz. Bir kaç gün önceden sipariş ver. Yaz aylarındayız. Bulamaya bilirsin.Kullanmayacak ehliyeti yok zaten![]()
Araçlar genelde temiz ve bakımlı oluyor. Sıkıntı olmaz. Bir kaç gün önceden sipariş ver. Yaz aylarındayız. Bulamaya bilirsin.Kullanmayacak ehliyeti yok zaten![]()
Peki sence ek sigorta paketlerini almak mantıklı mı ?Araçlar genelde temiz ve bakımlı oluyor. Sıkıntı olmaz. Bir kaç gün önceden sipariş ver. Yaz aylarındayız. Bulamaya bilirsin.
Hacı şehir dışı çok çıkmam yakın çevreyi düşünüyorum oda 500km geçmez diye düşünüyorumKM 500 oluyo genelde ona dikkat et
Bana günlük 100 km demişlerdi. Üstünü ödersin. Ek sigorta gereksiz bir gün için.Hacı şehir dışı çok çıkmam yakın çevreyi düşünüyorum oda 500km geçmez diye düşünüyorum![]()
Belli siteler var enuygun, obilet gibi, çok farkları yok birini kullan şehir yaş ve süre gir sana uygun birsürü firma arasından tüm seçenekleri getiriyor.Kız arkadaşımın doğum günü sebebiyle araç kiralayacağım kendi aracım yok maalesef firma önerisi şuna dikkat et , buna dikkat et , indirim kuponu vs şeyler çok hoşuma gider teşekkürler.
Bende böyle düşünüyorum ne olacağı belli değil 800TL den kaçalım derken daha fazlası kaçmasın bizeGarenta ve avis kullandım daha önce ikiside gayet iyiydi, obilet üzerinden garentaya ucuz filtre atarsan cliolar gayet uygun fiyatlara çıkıyordu, kurumsaldan şaşılmamalı, findeks risk kontrolu yapılıyor kiralarken o da aklında bulunsun. Sigorta işi şoförlüğüne ve gideceğin yere göre değişir, ben her seferinde yaptırdım otobanda taş geldi ön cam çatladı iyiki yaptırmışım dedim onun dışında tüm yaptırdıklarım boşa gitti bu biraz sana kalmış
Yok benzin fazlaysa ödeme yapmazlar verdiğinle kalırsın o yüzden benzin tekse 200 200 az az sürekli atacaksınBütün firmalar depozito istiyorlar ve bazıları benzini tek diş bazıları full veriyor nasıl verirse aynı öyle istiyor tek diş verdiği zaman eğer benzin fazlaysa ne para iadesi ne bir şey yapıyorlar galiba.