2 tane bağlayıp hata yapma kanka 1ini tek bağla diğerinin 2 ucunu bağla mecbur böyle olacak2 tane ikiye ayrılan (pigtail) 8 pinlik kablo çıktı psudan. psum msi mag 850w gold. ekran kartım 9070xt asus prime. napabilirim sadece 2 tanesini mi bağlayayım yoksa 2 tane ile üçünü mü? lütfen yardım edin
sorun çıkarır mı bu? yeni kablo gelene kadar idare eder mi ağır oyunlara girmezsem falan2 tane bağlayıp hata yapma kanka 1ini tek bağla diğerinin 2 ucunu bağla mecbur böyle olacak
var hocam 1 tane12hpwr var mı
çok ağır zorlamazsan uzun süreler bir şey olmaz ama değişmen sağlıklı olursorun çıkarır mı bu? yeni kablo gelene kadar idare eder mi ağır oyunlara girmezsem falan
onu da çoklayabilirsin aslında o zaman direkt kullanırsınvar hocam 1 tane
zaten öyle çıkar kral daisychain deniyor herhangi bir sıkıntı olmaz zaten herkes aynı şekilde kullanıyor2 tane ikiye ayrılan (pigtail) 8 pinlik kablo çıktı psudan. psum msi mag 850w gold. ekran kartım 9070xt asus prime. napabilirim sadece 2 tanesini mi bağlayayım yoksa 2 tane ile üçünü mü? lütfen yardım edin
2 tane ikiye ayrılan varsa toplam 4 giriş vardır onların üçünü karta bağla işte.2 tane ikiye ayrılan (pigtail) 8 pinlik kablo çıktı psudan. psum msi mag 850w gold. ekran kartım 9070xt asus prime. napabilirim sadece 2 tanesini mi bağlayayım yoksa 2 tane ile üçünü mü? lütfen yardım edin