Denuvo sıkıntısı yaşarsan 1 kez girmen yetiyor. En kötü 1-2 gün girmeyi denersin. Yüksek satışlı satıcılardan alıp sorabilirsin.Oyuna 40 dolar harcamak istemiyorum itemsatış vb gibi sitelerden paylaşımlı hesaplardan çevrımdışına alıp oynamayı düşünüyorum denuvo muhabbeti vs varmı sıkıntı çıkarır mı deneyeniniz varmıdır
1 defa giriş yapabilmek denuvo hatası almamı engellermi yani diğer seferlerdeDenuvo sıkıntısı yaşarsan 1 kez girmen yetiyor. En kötü 1-2 gün girmeyi denersin. Yüksek satışlı satıcılardan alıp sorabilirsin.
Oyuna 40 dolar harcamak istemiyorum itemsatış vb gibi sitelerden paylaşımlı hesaplardan çevrımdışına alıp oynamayı düşünüyorum denuvo muhabbeti vs varmı sıkıntı çıkarır mı deneyeniniz varmıdır
denuvoyu engellemenin tek yolu gece saatlerinde girmek ben gece 2 den 5 e kadar denedim yarım saatte bi olmadı 5 den daha ilerdedir büyük ihtimalOyuna 40 dolar harcamak istemiyorum itemsatış vb gibi sitelerden paylaşımlı hesaplardan çevrımdışına alıp oynamayı düşünüyorum denuvo muhabbeti vs varmı sıkıntı çıkarır mı deneyeniniz varmıdır
evet öyle diye biliyorum1 defa giriş yapabilmek denuvo hatası almamı engellermi yani diğer seferlerde
geçenlerde denuvosu kırıldı korsan indirOyuna 40 dolar harcamak istemiyorum itemsatış vb gibi sitelerden paylaşımlı hesaplardan çevrımdışına alıp oynamayı düşünüyorum denuvo muhabbeti vs varmı sıkıntı çıkarır mı deneyeniniz varmıdır