Zotac RTX 5070 Ti Gaming Solid Sff 3x Fan 49.950tl (Havale +%3 İndirim)

Ben iki yıldan uzun süredir 4070 Ti Super, akabinde RX 9070, şuanda da birkaç aydır 5070 Ti kullanıyorum.

Ben kullanım amacı sadece oyun ise, 5070 Ti'ın 45 binden fazla edeceğini düşünmüyorum açıkçası. Hem de zaten uygun fiyatlı olan kartlar ufacık soğutma bloklu modeller oluyor.

Geçmişte de bir sürü AMD kart kullanmış biriyim, güncel FSR destekleyen oyunlarda 9070 ve XT modelleri Nvidia'nın eksikliğini hissettirmez. Eski oyunlarda ve oyun desteği konusunda ise Nvidia'dan geride maalesef. Yine de sadece oyun için indirim dönemlerinde kampanyalar ile ödenecek 30 32 bin TL'nin hakkını fazlasıyla verecek kartlar ve soğutma anlamında da SSF'li 5070 Ti'dan iyiler.

O kadar mı gerçekten ? Sapphire 9070x nitro aldım yeni
Yok dostum ya bu kör nvidiacıların hikayelerine inanma. 30-35 bine aldığın kart 50 binlik kart performansı veriyor bu şahin mercedes kıyaslaması yapıyor. Yedikleri kazığın acısını unutmak için sallıyorlar işte.

Yok dostum ya bu kör nvidiacıların hikayelerine inanma. 30-35 bine aldığın kart 50 binlik kart performansı veriyor bu şahin mercedes kıyaslaması yapıyor. Yedikleri kazığın acısını unutmak için sallıyorlar işte.
Hayatı sadece oyundan ibaret sanmanız ve ekran kartının sadece vram den ibaret sanmanız ve sizin de nvidia tarafına sallamanız çok acınası. İşin işine RT,Path Tracing, Yazılım, Cuda Core(Edit, Machine Learning gibi yerlerde amd ye 2 kata yakın fark atıyor). Oyunda bana 3-5 istersen 10fps at geri kalan hiç bir konu da bana yakın bile değilsin
Örneğin

1. | AMD Radeon RX 9070 XTNVIDIA | GeForce RTX 4070 Ti SUPER
  2. Cuda | 4.096 | 8.448
  3. Işın İzleme |64 Ray Accelerator | 66 RT Core (3. Nesil)
  4. Yapay Zeka |128 AI Accelerator | 264 Tensor Core

Bu özelliklerden kimse bahsetmez ama herkes sadece a"bugububdu vram baba abuüüü" cahillik bunu gerektirir

Bu tarz sitelerdeki indirimleri görüp burada yüzlerce insanın görmesini sağlamak biraz sakıncalı olabilir. Çünkü kendiniz bile siteden emin değilken bu kadar insanla paylaşmak bu kadar insanı riske atmak kötü sonuçlara yol açabilir.
Vatan kampanya ve karta taksit yaptığı sürece vatandan alınır ama vatan da her zaman düşmüyor ve bazı insanlar kredi kartı kullanmıyor. Havale alacaklar için dip fiyat denebilir. Bu tarz site dediğiniz site Gnd bilişime ait hocam. Kadıköyde mağazası var Türkiyede ki en güvenilir yerlerden biri bilginiz olsun.

Vatan kampanya ve karta taksit yaptığı sürece vatandan alınır ama vatan da her zaman düşmüyor ve bazı insanlar kredi kartı kullanmıyor. Havale alacaklar için dip fiyat denebilir. Bu tarz site dediğiniz site Gnd bilişime ait hocam. Kadıköyde mağazası var Türkiyede ki en güvenilir yerlerden biri bilginiz olsun.
Konuyu açan kişi SATICI VE SİTE GND BİLİŞİM DİYE Bİ SATICI VE BİLGİM YOKTUR. (BUNLARI ÇOK ESKİDEN HATIRLIYOR GİBİYİM BATMAMIŞ MIYDI BUNLAR) ibaresiyle konuyu paylaşmış. Bu şekilde bilgisi olmadığı bir siteyi ve batmış olabileceğini düşündüğü bir firmayı paylaştığında ben de doğal olarak yaratabileceği sıkıntılara dikkat çekmeye çalıştım. Dikkat çekmeye çalıştığım hususlar konuyu paylaşan kişinin hiç umrunda olmamışki bana cevaben saçma bi düşünce, forumda o kadar insan var illa alışveriş yapan biri tartışmaya geliyor demiş. Ben de gerekli sekilde incelenmesi için konuyu rapor ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,509
Üyeler
197,487
Son üye
daekpp
Geri