YouTube Düzgün Çalışmıyor

ÜmitYlmz

80+
Reaksiyon skoru
10
2-3 aydır youtube anasayfayı düzgün yüklemiyor ve videolar açılmıyor, bazen de youtube hiç açılmıyor. Tarayıcı olarak Google da video açtığımda sayfayı resetlediğimde bazen videoyu açıyor ama Brave de hiç açılmıyor. Ne varsa denedim ama bir türlü çözüm bulamadım.
Screenshot 2026-06-14 194954.webp
Screenshot 2026-06-14 195055.webp

Eklentilerde ad Block falan açıksa ondan dolayıdır. Bende de bugünden beri google tvde satın aldığım filmleri oynatmıyor öyle bir sorun var.

Eklentilerde ad Block falan açıksa ondan dolayıdır. Bende de bugünden beri google tvde satın aldığım filmleri oynatmıyor öyle bir sorun var.
Brave'in kendisinde var ama onu kapatıp da deniyorum yine olmuyor google'da da zaten reklam engelleyici herhangi bir uzantı yok.

Kanka bu sorunu bilmiyorum ama bende sinyal arttırıcı sorun yapıyodu videolar açılmıyodu aynı şekilde sayfalara girmiyordu falan. Sinyal arttırıcıyı kaldırınca sorun düzelmişti.

Kanka bu sorunu bilmiyorum ama bende sinyal arttırıcı sorun yapıyodu videolar açılmıyodu aynı şekilde sayfalara girmiyordu falan. Sinyal arttırıcıyı kaldırınca sorun düzelmişti.
sinyal arttırıcı derken cihazdan mı bahsediyorsun

Geri