sendegitunutbeni
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 821
sagolasin dostum
sagolasin dostum
Projeksiyon alırken en önce bakılması gereken özellik tam kapalı optik olması bence, yoksa toz alması kaçınılmaz. Ben yaber k1 projeksiyon aldım tam kapalı optik olduğu yazıyor özelliklerinde fakat yine de çok ufak tozlar oluştu renkli görüntüde belli olmuyor ama siyah görüntüde parlıyorlar. Hiç toz dayanıklılığı olmayan projeksiyonlar çok daha kötü olacaktır muhtemelen.Ve alacaklara soyleyeyim 3 kere urunu garantiye gonderdikten sonra ekran karti degisti temizlik yapildi vs vs gibi cevaplar aldim. 20klik projeksiyonda bile surekli toz lekeleri olup cihazin icine toz giriyordu lensi falan silseniz dahi gecmiyor. Ekranda sacma sapan beyaz noktalar oluyor. Bunu telefonu acan hanimefendiye belirttigimde cok normal her cihazda var falan gibi bir cevap aldim. Dedimki siz ne sacmaliyorsunus 10 yillik sony projeksiyon bunu yapmadi daha sonrasinda beni teknik konularda kandiramayacagini anladiginda telefonu daha bilgi sahibi birine aktardi onunla da bu cihazin acik unite oldugunu vesaire konustum ama sorunlarimin da cozulmedigini ya cozmeleri gerektigini yada ucret iadesi istedigimi belirttim. Daha oncesindeki iade talebim reddedilmisti o telefondaki beyfendiyle konustuktan sonra ozel bi not ile beraber urunu iade ettim.
Bu surecten sonra da haviti veya urunlerini kimseye onermiyorum
Hocam çoğu 1080p yada 4k videolarda sıkıştırma işlemleri falan kaliteyi baya düşürüyor. Yüksek çözünürlükte işlemesi her türlü kaliteyi artırır. Özellikle Youtube da farkı anlarsın.4k destekli deyip 720 p olması sacma anlamadığım konu 4k video acıyor diye 4 k desteklimi oluyor ama izlerken 720 p yani 4k desteklinin anlamı ney hala anlamış değilimTOPG incehesapdan almıstım güzel ama otomatik odak bence kötü bir şey
2010 lardan kalma viewsonic var kalın kasa hala cok güzel 720p olmasına rağmen
fifa icin projeksiyon tavisyen varmi hocam 6 7 kHocam çoğu 1080p yada 4k videolarda sıkıştırma işlemleri falan kaliteyi baya düşürüyor. Yüksek çözünürlükte işlemesi her türlü kaliteyi artırır. Özellikle Youtube da farkı anlarsın.
gecikme cok mu15 dk önce çekildi tam karanlık bir ortam değil.
Sizler daha iyi değerlendirirsiniz aktif kullanmayacağım için bana yeterli geldi.
Alıntıyı görüntüle
hocam o fiyatlarda düşük gecikmeli model bulmak zor bildiğim bir model yok. ben 7k ya aldım yaber k1 şuan 9k, 50ms civarı bir gecikmesi var diye biliyorum fifa oynanıyor gecikmeyi çok fark etmiyorum ama online oynamadım. rekabetçi oyunlarda sorun olur muhtemelen single oyunlarda sıkıntı yaşatmıyor. xiaomi l1 pro öneririm onun 13-15 ms gecikmesi var ama fiyatı 13k. xiaomi l1 var 8k civarı onun yüksektir muhtemelen gecikmesi 50-60 ms olabilir ama kaliteli bir şey olsun diyorsan alınabilir yinede. projeksiyonda önemli konulardan biride toz geçirmeme özelliği bu xiaomi modellerinde var, wanbonun bazı modellerinde var bunada dikkat et.fifa icin projeksiyon tavisyen varmi hocam 6 7 k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
gecikme cok mu