30000 TL Kardesime Pc Alacağım

burak316

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, kardeşime PC alacağım yeni kendime aldım bütçemi sarsmak istemiyorum LoL cs valo benzeri oyunlar oynamak için ama mümkünse daha ağır oyunda oynanabilsin tüm her şey içinde 35 e kadar olabilir önerisi olan varmı mümkün mudur

bu kadar düşük bütçe ile sıfır toplamak çok zor. ikinci el direkt hazır kasalara bak, işlemci ve ekran kartını youtube yazınca oyunlarda verdiği fps'i görürsün zaten. kasayı almaya gittiğinde de test edip alırsın, zaten hazır kasa olduğu için direkt çalıştırıp test edebilirsin.

2. el r5 7500f gaming x 4060 1tb m2 ssd garantili faturalı kutuları duran sistemim mevcut yardımcı olmak isterim ihtiyaç dolayısıyla satmaktayım iletişime geçebilir miyiz sakıncası yoksa

Geçen ay arkadaşın yeğenine topladık. R5 5600 (sıfır), 2x8 16gb 3200mhz ram, 1tb gen3 m2 ssd, rtx 3060 12gb, asus a520 anakart(sıfır), msi mag forge 600w (sıfır) kasa, gamepower 2k monitör (sıfır) monitörü 27 inch istemiş çocuk normalde 2k için çok yeterli bi sistem değil ama monitör büyük olsun diye 2k aldık. Klavye mouse 1k civarına falan hallettik linklerini bulursam atarım, kulaklık da arkadaş kendi kulaklığını verdi o yenisini aldı. Toplam 30-35 civarı tutmuştu hocam cs valo pubg hikayeli oyunlar yeni çıkan AAA oyunlar hepsini oynatıyor gayet memnunlar.

Geçen donanım arşivinin sistemi vardı Da arc diye 30 bin liraydı şuan 35 bin içinde arc b580 ve 225f hemde ddr5 yine 30 binr düşerse iyi olabilir keşke 7500f olsaydı ve b580, 5060 dan birazcık daha güçsüz azcık ama 12 gb vram avantajı var ve Xess hikaye oyunlarında iyi iş yapar

laptop düşünürsen victus 4060 veya omen 3070ti var elimde satıyorum istersen detayları atarım

2. el r5 7500f gaming x 4060 1tb m2 ssd garantili faturalı kutuları duran sistemim mevcut yardımcı olmak isterim ihtiyaç dolayısıyla satmaktayım iletişime geçebilir miyiz sakıncası yoksa
Nerede yasiyorsunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

laptop düşünürsen victus 4060 veya omen 3070ti var elimde satıyorum istersen detayları atarım
Fiyat bilgisi alabilir miyim

İndirim kovalayarak ddr4 sistem toplayabilirsin belki ama ddr5 sanmıyorum.
Ddr4 yeterli olur diye düşünüyorum

Elimde ikinci el komple sistem var, fiyatını da iyi belirlediğimi düşünüyorum, ikinci el düşünürsen yaz. Aşağıya özelliklerini yazıyorum.

İntel Core İ7 11700KF
Thermaltake Silent Frio 14
Asus B560M-P
Team TUF Vulcan 2x8 16Gb 3200 Mhz Ram
MSI Rtx 2080 Gaming X Trio
Kioxia Exceria 960Gb Sata SSD
Xigmatek X-Power 650W Psu
Zoko Rgb Kasa
ViewSonic VX2719-PC-MHD (27 240HZ FHD Curved Monitör)
Razer Blackwidow V2 Klavye
Razer Essential Mouse
HyperX Cloud-III Wireless Kulaklık

Imkansiz degil ddr5 bile toplanabilir.
Kesin bunu al demiyorum intel arc nasildir hicbir fikrim yok ama tahminen buna benzer sistemler cikar diye dusunuyorum. 2. El bazi parcalar alinirsa cok daha iyi sistemler cikabilir bence

Nerede yasiyorsunuz

ikisi için de 35 düşünüyorum pazarlık yaparız

Nerede yasiyorsunuz

Elimde böyle bir sistem var 30.000TL'ye yardımcı olmak isterim maalesef ki biraz acil nakite ihtiyacım var. Sizleri misafir edip çay ikram ederim ardından testlerinizi yaptırdıktan sonra hayırlı olsun diyip uğurlamak isterim. (Tüm sistemin kutuları,faturaları ve garantiside mevcuttur)
✔ Sistem özellikleri:
AMD Ryzen 5 7500F işlemci (6 çekirdek / 12 izlek, 5.0GHz boost)
MSI RTX 4060 GAMING X 8GB ekran kartı
MSI PRO A620M-E AM5 anakart
Kingston Beast 16GB DDR5 5600MHz CL36 EXPO RAM
Corsair MP600 CORE XT 1TB NVMe Gen4 SSD (5000MB/s okuma – 3500MB/s yazma)
Thermalright Peerless Assassin 120 SE güçlü çift fanlı soğutma
MSI MAG FORGE M100A D60 kasa (600W 80+ PSU, RGB fanlı, yüksek hava akışı)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,360
Üyeler
198,111
Son üye
smileeclk
Geri