Amaç sadece oyun oynamaksa kasa bakabilirsin laptop 5070 kasa 5060 a denkMerhabalar, Cyberpunk 2077 gibi oyunları tüm ayarları en iyi seviyedeyken gayet akıcı bir şekilde oynatacak laptop arıyorum. Game Garaj Slayer X7T-5070 bu şartı garanti karşılar mı?
Evet ama taşınabilirlik benim için çok önemli o yüzden laptop bakıyorum.Amaç sadece oyun oynamaksa kasa bakabilirsin laptop 5070 kasa 5060 a denk
Bütçe nedirEvet ama taşınabilirlik benim için çok önemli o yüzden laptop bakıyorum.
Bütçe nedir
Alınır abim kullanıyor 6-7 aydır sorunsuz performansı soğutması falan mükemmel.Merhabalar, Cyberpunk 2077 gibi oyunları tüm ayarları en iyi seviyedeyken gayet akıcı bir şekilde oynatacak laptop arıyorum. Game Garaj Slayer X7T-5070 bu şartı garanti karşılar mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
100k'dan aşağıda bir şey
Öneri için teşekkürler abi bunu da değerlendireceğim.
Dediğim şartı sağlar mı diyorsun abi?Alınır abim kullanıyor 6-7 aydır sorunsuz performansı soğutması falan mükemmel.
oynatırda 32gb ram olan versiyonunu alman lazım 16 alırsan sıkıntı çıkarırÖneri için teşekkürler abi bunu da değerlendireceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dediğim şartı sağlar mı diyorsun abi?
32 GB RAM'li halini 70-72'den bulmadığın sürece alınmaz. 16 GB versiyonu da max 65-67.Merhabalar, Cyberpunk 2077 gibi oyunları tüm ayarları en iyi seviyedeyken gayet akıcı bir şekilde oynatacak laptop arıyorum. Game Garaj Slayer X7T-5070 bu şartı garanti karşılar mı?