Öneri 500-540hz 4.Nesil Tandem OLED Monitör Önerisi

Reaksiyon skoru
17
arkadaşlar selam, iyi sosyaller.

500-540Hz yenileme oranlarına sahip 4. nesil tandem OLED veya QD-OLED monitör aramaktayım.

Yeni gelecek ürünler veya halihazırda satışta mevcut ürünlerden güncel olarak bilgi ve öneri almak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

500-540Hz yenileme oranlarına sahip 4. nesil tandem OLED veya QD-OLED monitör aramaktayım.

Yeni gelecek ürünler veya halihazırda satışta mevcut ürünlerden güncel olarak bilgi ve öneri almak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
gerçekten 500 hz ihtiyacın var mı? fps oyunlarını o derece oynuyorsan para da kazanıyorsundur muhtemelen
bu vardı stoğu bitmiş
e sporcu değilsen 4k 240 hz almanı tavsiye ederim, hiç olmazsa şu msi trimod olanı bekleyebilirsin ama çok pahalı olur bütçe ne kadar

gerçekten 500 hz ihtiyacın var mı? fps oyunlarını o derece oynuyorsan para da kazanıyorsundur muhtemelen
bu vardı stoğu bitmiş
e sporcu değilsen 4k 240 hz almanı tavsiye ederim, hiç olmazsa şu msi trimod olanı bekleyebilirsin ama çok pahalı olur bütçe ne kadar
Hocam bende 4k 240 alacağım da sizce msi 272 urx mi yoksa xg27ucdmg mi? arada 3k civarı bir fiyat farkı var yanılmıyorsam

Hocam bende 4k 240 alacağım da sizce msi 272 urx mi yoksa xg27ucdmg mi? arada 3k civarı bir fiyat farkı var yanılmıyorsam
32 inç ister misin 321up x24 var
msi da mpg serisi olmasına gerek yok arada fiyat farkını verecek farklar yok çünkü (tayfunun mesajı)
paneller aynı zaten
32 inç önermemin sebebi 321up x24teki kaplama aydınlık ortamda morarma yapmıyor aynı pg32ucdm3 gibi
illa 27 inç olsun dersen yeni kaplamalı 27 inç modelleri beklerdim ben olsam, ya da 36-40k arasına hangisi varsa onu alırdım mo27u2 272up x24 olabilir
272urx niye tekramarket satıcılıda ucuz onu anlamadım normalde daha pahalı değil mi o

bu vardı stoğu bitmiş
bütçe limitim yok en son nesil panel kullansın dayanıklı uzun ömürlü olsun yeter bana sadece 2k 540hz'den faydalanacağım zaten. o monitör stokta gözükmüyor muadili var şöyle bişi: https://www.itopya.com/lg-ultragear...fAT1LABwYp1PJ2U6aHC8WMOHMFSi6gP_DSwTWlql5bToF

Atakan açtığın konuda senden tekrar geri cevap gelmeyince satın aldın sandım, o zamanlar genel bir bilgi almak amaçlı konuyu açmıştın sanırım.

Samsung 2k oled 500hz paylaşıldı bu gün forumda ona bir bakın. Kaçıncı nesil oluyor onu bilmiyorum gerçi.
evet hocam gördüm o modelleride. 4.nesil değil hocam o yüzden vazgeçtim 4.nesil tandem oled veya penta tandem dedikleri şeyi araştırmaktayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Atakan açtığın konuda senden tekrar geri cevap gelmeyince satın aldın sandım, o zamanlar genel bir bilgi almak amaçlı konuyu açmıştın sanırım.

Hocam çok selamlar hatırladım sizi. Aslında AOC 500hz aldım ve 17 günde servise gitti ardından para iadesi aldım. Zararsız çıktım o işten. 3.nesil qd-oled paneller beni bu yüzden korkutuyor bende o yüzden şuan için bu konuda güncel bilgi almak amacıyla açıldı bu konuda çünkü Tandem Oled almak istiyorum 4.nesil daha güvenilir hissettirdi ancak bir sonra Penta tandem mi neydi onlar geliyor bekleyin vb gibisinden şeylerde duydum.

2560x1440 çözünürlük yerine (bunlara rgb subpixel yapı düzeni daha gelmedi) yeni altpiksel dizilime sahip 21:9 3440x1440 modeller düşünmez misin daha mantıklı olur eğer daha yüksek hz istemiyor veya beklemek istemiyorsan.

Son düzenleme:
Geri