🔥İndirim Colorful Cvn B650 Gamıng Frozen V14 Ddr5 7600mhz Atx Gaming 6272.10tl

2 kişi n11 de soru olarak sormuş arkadaşlar incehesap satıcısı atx olarak gönderiyoruz hangi ürünü alırsanız o gönderilir demiş, incehesapın kendi sitesinde b650m mevcut n11 de b650 buraya yazarken bi yandan da müşteri hizmetleriyle görüştüm incehesapın n11,amazon,hepsiburada gibi yerlerin satışı ayrı olabiliyormuş yani ürün direk n11 yetkilisatıcıdan yada artık nereyse ordan çıkıyormuş oralara ayrı ürün satışı açılabiliyormuş ne alırsanız orda yazan ürün ve ürün kodu ne ise o gelir dedi konuştuğum arkadaş fakat burda daha öncede aynısı oldu matx gönderdiler diyen arkadaşlar var bilemedim açıkcası.

gaming gecesine daha uyguna gelebiliyor alma bence, atx de değilmiş. atx olsa da noluyor sanki 2 tane ekran kartı takıyoruz :D
Gaming gecesine genelde 5000TLye BATTLE-AX B650M-PLUS V14 geliyor. O da 12+2+1 fazlı. Aralarında bir fark yok CVN B650M GAMING FROZEN V14 ile.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bu anakartın iki versiyonu var b650 ve b650m olarak. İkiside farklı model. Düz b650 de 16+2+1 faz. b650m'de yani mATX olanda 12+2+1 var.

Son düzenleme:
Ben n11 den sipariş ettim arkadaşlar sanırım satışada kapatmışlar stok tükenmiş bakalım matx mi gelecek atx mi gelecek göreceğiz yani bahsettiğiniz gibi b650 yazıp b650m gönderiyorlarsa bu dolandırıcılık gibi bir şey yani umarım olmaz öyle bir, ürün gelince yazarım buraya tekrardan.

Arkadaşlar ben sipariş verdim sitede fln 650 atx olarak gözüküyor fakat faturada b650m geçiyor. Burda da şansımız tutmadı.

Geri