🔥İndirim Colorful Cvn B650 Gamıng Frozen V14 Ddr5 7600mhz Atx Gaming 6272.10tl

Aldık mATX geldi forumda var zaten önceki konularda. Herkese gelmiş

2 saat önce sorulan soruya incehesap tarafından verilen cevap;
Başka platformda idi ancak, satıcı yine incehesaptı. Bilginiz olsun diye yazdım. 33340.webp33346.webp

atx olunca noluyor?

Başka platformda idi ancak, satıcı yine incehesaptı. Bilginiz olsun diye yazdım. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Doğrudur hocam yalan demiyorum zaten ama açıklamayı görünce atayım dedim. Belki o yorumu yapan arkadaş da bilmiyordur.

Bu arada MATX gönderirse muadil ATX isteme şansı da doğuyor aslında ama tabi direkt vermezler öyle bir şeyi, tüketici hakem heyetine vermeniz lazım...

yazan ürün koduda ATX böyle bir hata nasıl olur
Hocam bu konuyu kapat bence insanlar mağdur olmasın, 2 defa sipariş ettim 2 defa mATX gönderdiler, 2 haftadır iade bekliyorum hala bireysel müşteri olmama rağmen fatura falan istiyolar garip bir şekilde, ve bu durum hakkında kendilerini bir hafta once uyarmama ragmen hala değiştirmemişler başlığı.

ben de idefix indiriminde 7.1kya almıstım matx geldi diğer konuda herkes aynı durumdan müzdaripti. Ben sistem aciliyetim olduğundan geri iadeyle uğraşmadım. güven problemini şu sitelerden öğrendim yeminlen

Msi b650m project zero mu bu kart mı arkadaşlar hangisi daha iyidiri ileriye dönük kulllanmak istiyorum

Anakart 12+2+1 yanlış değilsem. 19 değil.

MSI PRO B850M-G matx var bende hangisi iyi eğer bu iyiyse buna geçerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,047
Üyeler
197,611
Son üye
Batuq18
Geri