COLORFUL CVN B650M GAMING FROZEN V14 DDR5 7600Mhz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
COLORFUL CVN B650M GAMING FROZEN V14 DDR5 7600Mhz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
Boyu knkatx olunca noluyor?
Doğrudur hocam yalan demiyorum zaten ama açıklamayı görünce atayım dedim. Belki o yorumu yapan arkadaş da bilmiyordur.Başka platformda idi ancak, satıcı yine incehesaptı. Bilginiz olsun diye yazdım. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Soğutma blokları, ssd slotlari sayısı. Birde atx kasanın içini tam dolduruyor. Aşırı bir fark yokatx olunca noluyor?
Hocam bu konuyu kapat bence insanlar mağdur olmasın, 2 defa sipariş ettim 2 defa mATX gönderdiler, 2 haftadır iade bekliyorum hala bireysel müşteri olmama rağmen fatura falan istiyolar garip bir şekilde, ve bu durum hakkında kendilerini bir hafta once uyarmama ragmen hala değiştirmemişler başlığı.yazan ürün koduda ATX böyle bir hata nasıl olur
Faz sayısı olarak 5 fazla colorful.MSI PRO B850M-G matx var bende hangisi iyi eğer bu iyiyse buna geçerim