🔥İndirim Zotac RTX 5070 Tı Gaming Solid 16gb 48,451 TL!

Araştırmayı da mı bilmiyorsunuz anlamıyorum ki 20k mesajı olan adam havale ile ödeme güvenilir sayılmaz falan yazmış. 30 saniye araştırma yapmak yerine bir şeye olumsuz mesaj yazmak yada kötülemek hep daha kolay geliyor. Geçende aynı konuya denk geldim gene benzer yorum atan vardı. İstiyorsunuz ki bir kaç firmanın eline kalın 2 katı fiyatla ürün alın. Yıllardır alışveriş yaptığım bir firma bir kere bile başımı ağrıtmadılar.

İnsanları sıcak fırsatlara konu açmaya da soğutuyorsunuz. Ben kredi kartlarıyla oynayan insanım benim için mantıklı değil ama burada çok ciddi bir kesim var banka kartıyla ödeme yapıyor. Şuan en uygun 5070 Ti 52.879 TL bu fiyat 48.451 TL havale yapan adam için bu mantıklıdır. Acelesi yoktur gece vatan kampanya yakalar taksitle alır onlar başka senaryo. Bu başka senaryo.

1781620609843.webp

Son düzenleme:
Araştırmayı da mı bilmiyorsunuz anlamıyorum ki 20k mesajı olan adam havale ile ödeme güvenilir sayılmaz falan yazmış. 30 saniye araştırma yapmak yerine bir şeye olumsuz mesaj yazmak yada kötülemek hep daha kolay geliyor. Geçende aynı konuya denk geldim gene benzer yorum atan vardı. İstiyorsunuz ki bir kaç firmanın eline kalın 2 katı fiyatla ürün alın. Yıllardır alışveriş yaptığım bir firma bir kere bile başımı ağrıtmadılar.

İnsanları sıcak fırsatlara konu açmaya da soğutuyorsunuz. Ben kredi kartlarıyla oynayan insanım benim için mantıklı değil ama burada çok ciddi bir kesim var banka kartıyla ödeme yapıyor. Şuan en uygun 5070 Ti 52.879 TL bu fiyat 48.451 TL havale yapan adam için bu mantıklıdır. Acelesi yoktur gece vatan kampanya yapar taksitle onlar başka senaryo bu başka senaryo.
Katılıyorum bu arkadaşlar neye dayanarak söylüyor anlayamadım.

Bu firma 2.el, paralel ithalat ürün falan mı satıyor, hep bir yada birkaç adet var ürünlerden
Alıyor indirimlerden satıyor sonra taksit filan yok gereksiz gibi geldi

İnsanları sıcak fırsatlara konu açmaya da soğutuyorsunuz. Ben kredi kartlarıyla oynayan insanım benim için mantıklı değil ama burada çok ciddi bir kesim var banka kartıyla ödeme yapıyor. Şuan en uygun 5070 Ti 52.879 TL bu fiyat 48.451 TL havale yapan adam için bu mantıklıdır. Acelesi yoktur gece vatan kampanya yakalar taksitle onlar başka senaryo. Bu başka senaryo.

Alıntıyı görüntüle
Tamam da zeki insan sorun GND BİLİSİM DEĞİL. Onu oraya yazmak 2dk mı almaz :)
O web sitesini internet kafede de kuruyorlar.

Olay sitenin güvenilirliği. Vatan hepsiburada teknosa mediamarkt trendyol olunca neden satıcıya bakıyon cunku firmalar %100 guvenilir acaba satıcı guvenilir mi diye.

Scam gibi açılmış web sitesinin icine binbir satıcı yazılır belkide GND bilisimin haberi dahi yok :)
Siparis yaptıysan kanıtlarıyla sunarsın ben sorun yasamadım dersin. Böyle cocuk gibi 20 sn arastirmayla seni cok tokatlarlar.
Ülkede hergun bu tarz binlerce dolandırma olayı oluyor tepkiler cok normal.

Tamam da zeki insan sorun GND BİLİSİM DEĞİL. Onu oraya yazmak 2dk mı almaz :)
O web sitesini internet kafede de kuruyorlar.

Olay sitenin güvenilirliği. Vatan hepsiburada teknosa mediamarkt trendyol olunca neden satıcıya bakıyon cunku firmalar %100 guvenilir acaba satıcı guvenilir mi diye.

Scam gibi açılmış web sitesinin icine binbir satıcı yazılır belkide GND bilisimin haberi dahi yok :)
Siparis yaptıysan kanıtlarıyla sunarsın ben sorun yasamadım dersin. Böyle cocuk gibi 20 sn arastirmayla seni cok tokatlarlar.
Ülkede hergun bu tarz binlerce dolandırma olayı oluyor tepkiler cok normal.
Zeki insan onu oraya yazmak 2 dakikanı almıyorsa attığım resimdeki numarayı arayıp ucuzbudur sizin mi diyip kapatmakta 30 saniyeni almaz.

Geri