70k Civarı Bütçe ile Mantıklı Seçenek Hangisi?

erdemgul

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar. Bütçem 70k civarında. Yurtdışında çalışıyorum ama Türkiyeden taksitle bunlardan birisini almayı düşünüyorum. Hali hazırda MacBook M4'üm var fakat satabilirimde. İşim gereği basit video edit ve maç analiz tarzı işlerle uğraşıyorum. Kompakt olması ve ekranı yüzünden Lenovo daha ağır basıyor fakat daha önce hiç AMD işlemcili bir şey kullanmadım. Önerilerinize açığım. Teşekkürler.

İkisi de bu fiyat bandında alınmaz.
İkiside değmez arkadaşın da dediği gibi attığın iki linkdeki pcler 70k bile değil aşıyor fiyatları çok uçuk sakın alma bu arkadaşın attığı daha makul donanım olarak ama ekran kalitesi malzeme kalitesi iyi soğutuyor mu onu biraz araştırman gerek doğal olarak

İkiside değmez arkadaşın da dediği gibi attığın iki linkdeki pcler 70k bile değil aşıyor fiyatları çok uçuk sakın alma bu arkadaşın attığı daha makul donanım olarak ama ekran kalitesi malzeme kalitesi iyi soğutuyor mu onu biraz araştırman gerek doğal olarak
Ekran kalitesi iyi ve soğutması da güzel. İşlemci çok ısınan bir işlemci değil zaten max 82-83 dereceleri görür.
1781656931111.webp

Geri