ssh4
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 325
trendyolu bilmiyorum, amazonda bir yüzdeyi geçmemen lazım ama trendyolda yoktur bence. bir tane tırmalama tahtasını 1 lira diye onlarca aldık adam kaç ay geçti hala pet ürünlerinde birinci sıradaBunları iptal etmenin cezası daha büyüktür muhtemelen satıcıya.
Onu hatırlıyorum ben de kedim için almıştım belki gelir diyetrendyolu bilmiyorum, amazonda bir yüzdeyi geçmemen lazım ama trendyolda yoktur bence. bir tane tırmalama tahtasını 1 lira diye onlarca aldık adam kaç ay geçti hala pet ürünlerinde birinci sıradabedavadan sağlam reklam oldu.
Cezayla kâr tutarını kıyaslıyordur. Atıyorum 20 bin TL ceza keseceklerse 20 bin TL'den daha büyük reklam yapıyorsalar olurtrendyolu bilmiyorum, amazonda bir yüzdeyi geçmemen lazım ama trendyolda yoktur bence. bir tane tırmalama tahtasını 1 lira diye onlarca aldık adam kaç ay geçti hala pet ürünlerinde birinci sıradabedavadan sağlam reklam oldu.
Yıl olmuş 2026 hala saçma sapan fiyat hataları oluyor sözde kanun tüketiciyi koruyormus gibi yapıp korumuyorCezayla kâr tutarını kıyaslıyordur. Atıyorum 20 bin TL ceza keseceklerse 20 bin TL'den daha büyük reklam yapıyorsalar olur![]()
kaçırmasaydım kuyumcular çarşısında saat satıyorudum
Özellikle bunlara nerden denk geliyorusnuz hocam ? Ucuzluğa göre sırlanan sayfalar varmı![]()
PHİLİPPE MAİSON Minimal Vintage Kadın Kol Saati - Fiyatı, Yorumları
Minimal Vintage Kadın Kol Saati yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
hayalimdir