Sistemimi 2. El Ne Kadara Satmalıyım?

Hiç öyle bir düşüncem yok, sahibindene baktığımda hepsi ortalama bir m2 ssd takmışlar 1tb ssd'yi bırakıp M2'yi de ayrı olarak en kötü ayrı olarak satabilirim diye düşünüp yazdım.
Bana verdiğin cevap için yazmadım yukarda ki yorumumu söyle yapabılırsın yeni sistem toplayacaksan m2 yi satma gayet kaliteli. Yok hepsini satıp tekrar toplayacağım dersen biraz daha üzerine ekle o sekılde ilana gir duruma göre cok talep olursa bil ki ucuza koymussun talep olmazsa da bilki cok pahalı o sekılde deneme yaparak satabılırsın

edit: maalesef yüksek fiyatlı ürünlerde bu tip sıkıntılar çok oluyor. ürünü alıyorsun toplu satmaya kalkınca fiyat cok şişiyor iyi parçaları da yok fiyatına satmak zorunda kalıyor insan. Ayrı satman da mantıklı olabilir.

Akakçede yazan değer onun 0 ederini belirtmez
Hiç bir itirazım yok zaten o fiyatlara satacağım diye bir söylemim de olmadı 55k yazdılar onları likeladım kaydettim o fiyat bandında koyacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bana verdiğin cevap için yazmadım yukarda ki yorumumu söyle yapabılırsın yeni sistem toplayacaksan m2 yi satma gayet kaliteli. Yok hepsini satıp tekrar toplayacağım dersen biraz daha üzerine ekle o sekılde ilana gir duruma göre cok talep olursa bil ki ucuza koymussun talep olmazsa da bilki cok pahalı o sekılde deneme yaparak satabılırsın

edit: maalesef yüksek fiyatlı ürünlerde bu tip sıkıntılar çok oluyor. ürünü alıyorsun toplu satmaya kalkınca fiyat cok şişiyor iyi parçaları da yok fiyatına satmak zorunda kalıyor insan. Ayrı satman da mantıklı olabilir.
Anladım anladım hocam, Bunlarda bir problemim yokta 2. M2 nve ssd kullandığım için 1ini hediye etmiş gibi olmuş olacağım gibi geldi bana o yüzden 1ini çıkartıp ayrı satıp sistemi 55k ya koymak mantıklı mı değil mi aslında bunu yazmak istedim.

Hiç bir itirazım yok zaten o fiyatlara satacağım diye bir söylemim de olmadı 55k yazdılar onları likeladım kaydettim o fiyat bandında koyacağım.

Anladım anladım hocam, Bunlarda bir problemim yokta 2. M2 nve ssd kullandığım için 1ini hediye etmiş gibi olmuş olacağım gibi geldi bana o yüzden 1ini çıkartıp ayrı satıp sistemi 55k ya koymak mantıklı mı değil mi aslında bunu yazmak istedim.
kesinlikle mantıklı o şekilde yapabilirsin.

2 tbliği çıkarıp koy ama pazarlık payı fazla artar 50 den yukarıya gitmez. Neden olarak 58 liralara zaten 9070xtli sistemler var 1tb

Merhabalar, bilgisayar oyun oynamaktan sıkıldım ve artık masamın üzerinde süs gibi duruyor. Bir adet laptopum var ve bunun bana yeterli olacağını düşünüyorum. Bu sistemi ikinci el olarak satarsam ne kadara satmalıyım? Ekipmansız kasa fiyatı ve ekipmanlı olarak ne kadar eder?

Kasa Bileşenleri:
Ekran Kartı : MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim 12G 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı 111.599,99 TL
İşlemci : AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci 9.699,00 TL
Anakart : MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart 9.397,00 TL
Ram : Neoforza Trinity 32 GB (2x16) 6000 MHz CL40
SSD 1 : Samsung 980 PRO MZ-V8P2T0CW PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD 24.287,00 TL
SSD 2 : Kioxia Exceria LSC11K1T02G8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD 8.643,86 TL
Sıvı Soğutma : Loving Cool 360MM Sıvı Soğutma
PSU : 850W 80+ Bronze PSU
Kasa : Modelini hatırlamıyorum Akvaryum kasa

Ekipmanlar:
Klavye : Wraith w75 v1
Mouse : Scyrox v8 3.413,43 TL
Kulaklık : SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz 7.299,00 TL
Monitör 1 : Samsung Odyssey G6 G61SD 240Hz 27' 25.999,00 TL
Monitör 2 : GamePower GPRBP27C1144 144Hz 27'

Not : Fiyatlar 17.06.2026 Akakçe üzerinden bakılıp sıfır fiyatları olarak yazılmıştır.
Sistem tamamen AM5'dir.
o ekran kartı fiyatı ne hocam

• Hahaha
Reaksiyonlar: VeVx
Hocam kusura bakma da rage bait yapar gibi konu açmışsın millet latife(toştoş!) geçince de laf yetiştiriyorsun. ikince el sisteme fiyat sormuşsun çok makul bir konu. Sistemin parçalarının fiyatlarını akakçeeden bulup atmışsın. 1. sorun burada ikinci el fiyatları sıfırı bağlamaz. bir şey çok tercih ediliyorsa sıfıra daha yakın fiyatı olabilir kabul. Ama örneğin sizin attığınız ekran kartının fiyatı doğru bile değil. Bazı şirketler stokta yok gözükmemesi için ürün fiyatlarını bilerek yükseltiyorlar akakçe de bu veriyi önünüze koyuyor yani sizin ekran kartınızın sıfırı bile taş çatlasa 40k. karşısına BÜYÜK HARFLERLE 110k yazarsanız bahsettiğim rage bait'i yediğimizi düşünürsünüz. Şahsen bu kadarında bilgisizlikten öte art niyet olarak düşündüğüm için evi vereyim dedim :D Hala daha insanlara ne içtim hocam sen diye cevap vermişsiniz tepki gelince şaşırmayın lütfen!

bi 200k eder herhalde :kekw:

Merhabalar, bilgisayar oyun oynamaktan sıkıldım ve artık masamın üzerinde süs gibi duruyor. Bir adet laptopum var ve bunun bana yeterli olacağını düşünüyorum. Bu sistemi ikinci el olarak satarsam ne kadara satmalıyım? Ekipmansız kasa fiyatı ve ekipmanlı olarak ne kadar eder?

Kasa Bileşenleri:
Ekran Kartı : MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim 12G 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı 111.599,99 TL
İşlemci : AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci 9.699,00 TL
Anakart : MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart 9.397,00 TL
Ram : Neoforza Trinity 32 GB (2x16) 6000 MHz CL40
SSD 1 : Samsung 980 PRO MZ-V8P2T0CW PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD 24.287,00 TL
SSD 2 : Kioxia Exceria LSC11K1T02G8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD 8.643,86 TL
Sıvı Soğutma : Loving Cool 360MM Sıvı Soğutma
PSU : 850W 80+ Bronze PSU
Kasa : Modelini hatırlamıyorum Akvaryum kasa

Ekipmanlar:
Klavye : Wraith w75 v1
Mouse : Scyrox v8 3.413,43 TL
Kulaklık : SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz 7.299,00 TL
Monitör 1 : Samsung Odyssey G6 G61SD 240Hz 27' 25.999,00 TL
Monitör 2 : GamePower GPRBP27C1144 144Hz 27'

Not : Fiyatlar 17.06.2026 Akakçe üzerinden bakılıp sıfır fiyatları olarak yazılmıştır.
Sistem tamamen AM5'dir.
Ekran kartı satılık mı sadece arkadaşa upgrade edeyim

sadece kasanın bileşenleri gelişi güzel ortalama ikinci elle hesapladım 70-75 arası çıkıyor gibi

Geri