Yardım Bu Kasa Siparişini İptal Etmeli Miyim?

hocam bu kasa topladınız mı baya tatlı bi kasaymış. modüler :D
Kasa daha yarın geliyor hocam. Yılan hikayesi oldu biraz. Stoktaki son ürünü aldım ama siyah mı gelecek beyaz mı bilinmiyor. Yarın belli olacak. O yüzden yeni PSU sipariş edemiyorum. Siyahsa siyah, beyazsa beyaz PSU alacağım çünkü.Tek kaygım, elimdeki Kraken Elite 240 LCD AIO siyah renk. Umarım kasa beyazsa; iyi bir panda renk yakalayabilirim AIO ve fan renkleriyle. Önerilere açıgım.

Kasa daha yarın geliyor hocam. Yılan hikayesi oldu biraz. Stoktaki son ürünü aldım ama siyah mı gelecek beyaz mı bilinmiyor. Yarın belli olacak. O yüzden yeni PSU sipariş edemiyorum. Siyahsa siyah, beyazsa beyaz PSU alacağım çünkü.Tek kaygım, elimdeki Kraken Elite 240 LCD AIO siyah renk. Umarım kasa beyazsa; iyi bir panda renk yakalayabilirim AIO ve fan renkleriyle. Önerilere açıgım.
Hocam almışsınız kasa ama şunu çok merak ettim. Lian li Dan A3 ü cidden kompakt buluyormusunuz? ATX kasanın üstten yarısını kesmişler mATX kompakt kasa diye yutturmaya çalışıyolar. 460mm Uzunluğu var kasanın gemi gibi. Çoğu ATX kasa o kadar değil yani.

Hocam almışsınız kasa ama şunu çok merak ettim. Lian li Dan A3 ü cidden kompakt buluyormusunuz? ATX kasanın üstten yarısını kesmişler mATX kompakt kasa diye yutturmaya çalışıyolar. 460mm Uzunluğu var kasanın gemi gibi. Çoğu ATX kasa o kadar değil yani.
Tek almama sebebim oydu. Kasa ufak değil. Kasa kısa. Ona düzgün tek alternatif Jonsbo D32 Pro ve Asus AP201 sanırım şu an.

Asus olanın tipi de A3'e benzeşiyor gözümde, o yüzden ısınamadım. Jonsbo ise 6.300 lira... 70 dolarlık kasaya 6.300 vermek üzücü geldi.

Ama çoook uzun süre; bunu gelince kapıdan çevirip; Jonsbo mu alsam dedim lakin bugün vazgeçtim. 2.999 bedava bu kasaya ve emsali yok.

Beyaz da gelse, siyah da gelse; kaderimi kabullenip; içini yapacağım bir şekilde güzel, çirkin.

Jonsbo için link: https://www.jumbum.com.tr/D32-PRO-BLACK?search=Jonsbo D32 Pro

Planınız nedir?

Tek almama sebebim oydu. Kasa ufak değil. Kasa kısa. Ona düzgün tek alternatif Jonsbo D32 Pro ve Asus AP201 sanırım şu an.

Asus olanın tipi de A3'e benzeşiyor gözümde, o yüzden ısınamadım. Jonsbo ise 6.300 lira... 70 dolarlık kasaya 6.300 vermek üzücü geldi.

Ama çoook uzun süre; bunu gelince kapıdan çevirip; Jonsbo mu alsam dedim lakin bugün vazgeçtim. 2.999 bedava bu kasaya ve emsali yok.

Beyaz da gelse, siyah da gelse; kaderimi kabullenip; içini yapacağım bir şekilde güzel, çirkin.
Valla hocam jonsbonun kasalarına aşık oldum ben ilk gördüğümde. Özellikle TK1 modeline bayılıyorum. Aklı selim bi tane firma çıkıpta şu kasanın distribütörlüğünü yapmıyo ya yanarım ki ona yanarım. TK1 modelini 5k ya getir yok satmazsa neyim. Jumbum diye yamyam bi firma getiriyo hangi kasayı getirirse getirsin 10k dan açıyo kapıyı. Yeni bi model çıkardılar D34 linkini atayım oda çok güzel kutu gibi yanında ekranımsı bişeyde var. https://www.jonsbo.com/en/products/D34WHITE.html
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Jonsbo için link: https://www.jumbum.com.tr/D32-PRO-BLACK?search=Jonsbo D32 Pro

Planınız nedir?
Aslında benim niyetim 9800x3D-5070Ti kombosu yapmak ufak kompakt bi kasada. Şöyle 330 340 350mm ekran kartı sığan ama alt ve üst kısmı 2 fan destekleyen hakkaten kompakt olan bir model gelmedi. Linkini attığım jonsbo D34 tam kriterlerime uyuyor. Dedim ya TK1'i çok sevdim özellikle tek parça curved temperli camlı kasaları çok beğeniyorum ama 280mm sığıyor en fazla oda anca 5060Ti falan koyarsan veya 2 fanlı 5070 (onuda ben almam) sığıyor. Aslında yine TK1 alıp 7500F/7500x3D-5060Ti 16GB kombosu yapılabilir ama kasaya 10k verip ekran kartından çalmak da mantıksız geldiği için hiç bulaşmadım o işe. Kasayı şuan değilde yıl sonuna doğru toplamayı düşünüyorum. Hep kompakt bir sistem istemiştim ama bu arada noctua'ya sardım. Acaba ful noctua bi sistem mi yapsam diye düşünüyorum ama takribi 220 230k falan tutuyor baya pahalı. Ama fanlar ömürlük hava soğutma ömürlük alsam 2 sistem daha eskitirim onlarla heralde. Bide asus 5080 noctua var o karta bayılıyorum. Yani kafa çorba benim :) Bir ihtimal şey de yapabilirim. Düzgün kompakt bir kasa bulursam D34 tarzı 9800x3D-5070Ti yapıp kasanın tüm fanlarını noctua yapabilirim. Ama işlemci soğutucuyu sıvı soğutma sevmediğimden o da bi tık havada kalıyor. Bakalım zaman ne gösterir :)

Son düzenleme:
Valla hocam jonsbonun kasalarına aşık oldum ben ilk gördüğümde. Özellikle TK1 modeline bayılıyorum. Aklı selim bi tane firma çıkıpta şu kasanın distribütörlüğünü yapmıyo ya yanarım ki ona yanarım. TK1 modelini 5k ya getir yok satmazsa neyim. Jumbum diye yamyam bi firma getiriyo hangi kasayı getirirse getirsin 10k dan açıyo kapıyı. Yeni bi model çıkardılar D34 linkini atayım oda çok güzel kutu gibi yanında ekranımsı bişeyde var. https://www.jonsbo.com/en/products/D34WHITE.html
Hocam çok güzel kasalar. Fiyatlar hiiiç akıllı değil. Ya tamam bakın, maddi kaygı bir kenara dursun ama metal parçasına bu kadar para vermek günün sonunda beni enayi gibi hissettirecek biliyorum. O heves dinince, neden buna 6 bin verdim diyeceğim D32 Pro için.

Hocam Qube 500 sizi karşılaşıyor muydu bu arada?

Buna çok benzeyen bir kasa vardı aslında ama unuttum adını yahu, bakayım bulursam atarım

Hocam çok güzel kasalar. Fiyatlar hiiiç akıllı değil. Ya tamam bakın, maddi kaygı bir kenara dursun ama metal parçasına bu kadar para vermek günün sonunda beni enayi gibi hissettirecek biliyorum. O heves dinince, neden buna 6 bin verdim diyeceğim D32 Pro için.

Hocam Qube 500 sizi karşılaşıyor muydu bu arada?

Buna çok benzeyen bir kasa vardı aslında ama unuttum adını yahu, bakayım bulursam atarım
qube 500ü gördüm de çok yapboz gibi kasalar benlik değil daha akvaryum tarzı seviyorum. Metal parçasına 10k konusunda %100 haklısınız ama en dandik kasalar bile 3 4k maalesef.

qube 500ü gördüm de çok yapboz gibi kasalar benlik değil daha akvaryum tarzı seviyorum. Metal parçasına 10k konusunda %100 haklısınız ama en dandik kasalar bile 3 4k maalesef.

Bu size göre mi sizce?

Bu size göre mi sizce?
Yok hocam dual chamber arıyorum. Tüm jonsbolara baktım ben jumbumdaki. Kafama göre bi model bulamadım daha.

Selamlar, geçen gün itopya'da 6.888'den 2.999'a düşmüş stok sonu niş bir kasa satın aldım. Görece mATX boyutta ve bu tarz bir kasa ararken, stoğun da bitmesi korkusuyla hemen sipariş ettim.

Daha sonrasında kasada 360MM radyatör desteği olmadığını ve PSU'nun yeni nesil kasalar gibi kapalı bir alanda değil de, açıkta olduğunu görünce acaba kablolama ile ve temiz görünüm ile ilgili sorun mu yaşarım diye kafamda endişe uyandı. Ve yine, kasanın dikey GPU desteği var ancak içinde dikey GPU bracket ve bağlantısı çıkmamakta.

Ürün:

Sizce iade etmeli miyim? 7 bin liradan 3 bin'e çok güzel bir indirim, ancak ATX PSU ile yaşanabilecek kasa karmaşası beni korkuttu açıkçası. Siz ne yapardınız?
iade et bence

Yok hocam dual chamber arıyorum. Tüm jonsbolara baktım ben jumbumdaki. Kafama göre bi model bulamadım daha.
Hocam benim kasa geldi. Siyah gelme ihtimali vardı ama beyaz geldi. Kurulumu yapmadan itopyaya iade oluşturdum.

Ben de şimdi tekrar kasa bakıyorum sizin gibi ama en büyük aday d32 pro benim için. Gözden kaçırdığımız kasalar buldunuz mu hiç

Hocam benim kasa geldi. Siyah gelme ihtimali vardı ama beyaz geldi. Kurulumu yapmadan itopyaya iade oluşturdum.

Ben de şimdi tekrar kasa bakıyorum sizin gibi ama en büyük aday d32 pro benim için. Gözden kaçırdığımız kasalar buldunuz mu hiç
bu kasa tr gelir mi bilmem ama şu da hoşunuza gidebilirdi

Geri