🔥İndirim Asus Rog Xbox Ally X - 48,2 Bin TL

Mesut bu konuda çok yanlış düşünüyor ilk çıkacak cihazlar 128 gb Ram barındırancağı için 4 bin dolar gibi bir fiyatla çıkacak. Video boyu bunu anlatıp durmuş. Çıkan ilk teknolojiler her zaman pahalı ve sıkıntılı cihazlar olur. 2-3 yıl sonra macbook gibi verimi yüksek arm tabanlı laptoplara sahip olacağımızı düşünüyorum. Nvidia dediğiniz firma 2. Kez aynı hatayı yapmaz.

Mesut bu konuda çok yanlış düşünüyor ilk çıkacak cihazlar 128 gb Ram barındırancağı için 4 bin dolar gibi bir fiyatla çıkacak. Video boyu bunu anlatıp durmuş. Çıkan ilk teknolojiler her zaman pahalı ve sıkıntılı cihazlar olur. 2-3 yıl sonra macbook gibi verimi yüksek arm tabanlı laptoplara sahip olacağımızı düşünüyorum. Nvidia dediğiniz firma 2. Kez aynı hatayı yapmaz.
İmkanı bile yok arkadaslar cok yanlıs düsünüyosunuz.

Laptop yerine bu alınabilir aslında.Monitöre kabloyla bağlayıp bir bilgisayar olarakta kullanılabiliyor.Üstelik taşınabilirliği daha kolay ve masada da yer kaplamıyor.AAA oyunları 3 saat rahat oynatıyor.İndie yapımlarda ise 6 saate kadar çıkıyor.İnsanlar neden laptop yerine bunu tercih etmiyor ki?

Z1E modeli var bende. Sadece pil ve RAM eksikliği sorunu var. Yeni modelde bu sorunları çözdüler ve ikinci el ürünleri 25K’ya alacağınıza bunu almak daha mantıklı.

İnsanlar neden laptop yerine bunu tercih etmiyor ki?
Hala yeterince güçlü, olması gerektiği seviyede değil de ondan. Tüm yeni çıkan AAA oyunları 60 FPS yüksek ayarlarda kaldırdığı zaman herkes laptop yerine bunları alır.

1080p tv de tat dökermi acaba konsol nintendo düşünüyodum ama bu mantıklı geldi oyun fiyatları konusunda özellikle
Alttaki gibi bi tane Dock alırsın, HDMI'dan 1080p monitöre bağlar oynarsın.
Yalnız cihaz çok güçlü değil, Youtube'dan istediğin oyunun incelemesine bak.

1782127195001.webp

bende var bu ürün hevesle aldım ama hiç kullanamadım fırsat bulamadım. satmaya kalksam ürün kullanıldı diye öldürürler fiyatı. öyle duruyor. çantası falan da var. yukardaki resimdeki gibi çoklu usb uzantısı da almıştım. belki bi tatile falan gittiğimde işime yarar da sor bakiyim tatile gidiyomuymuşum :) asus kendi sitesinde 70e falan satıyodu bunlar nasıl 47 bine verebiliyor. bi de madem fiyatı bu seviyelere düşecekti biz niye aldık ki ilk çıktığı gibi sanki en uygun fiyatmış gibi. baya resmi firma bize ürünü yüksekten çakmış. bu 47 50 ye satanların stokları bittikten sonra ürün belki bi daha bu seviyeleri görmez. var mı böyle bir olasılık. yoksa her yerde bu fiyatlar mı diyosunuz.

biz niye aldık ki ilk çıktığı gibi sanki en uygun fiyatmış gibi. baya resmi firma bize ürünü yüksekten çakmış.
Siz kaça almıştınız ve ne zaman?

Kullanmadıysanız el cihazı insanı değilmişsiniz demekki. Steam Deck alıp elinden düşürmeyen çok kişi var.

Siz kaça almıştınız ve ne zaman?

Kullanmadıysanız el cihazı insanı değilmişsiniz demekki. Steam Deck alıp elinden düşürmeyen çok kişi var.
ilk çıktığında ön siparişle almıştım 58 bindi galiba 1k indirimle 57 bine geldi. + 3k değerindeki çanta hediyesi vardı. ama aralık ayında teslim edildi. almadan önce hayal etmiştim şöyle yaparım böyle yaparım diye de o düşündüğüm ortamlar oluşmadı. cihazı dolaba kaldırınca da iyice çıkarmaya üşenir oldum. bir iki haftadır forza 6 alıp oynama fikri var araba oyunu el konsolunda güzel olabilir diye düşündüm. belki tekrar iştahlanırım cihaza. yakın zamanda bir iki haber gördüm yeni msi claw 1750 dolardan çıkacak diye. mesela yeni el konsolları 100 bine yakın fiyatlara çıkarsa bizim cihaz da değerlenir gibi düşünmüştüm. yani 45-50 bin bantlarını belki bir daha görmeyebilir. ama alıcısı az işte fiyatın bu seviyelerde gezmesinin sebebi bu da olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,639
Üyeler
198,169
Son üye
masti
Geri