S26+ alırsan kamera beklentin olmasın. Ana kamera harici kalan kameralar çöp. Ön kamerada da zaten 17 ile samsung tarafında yarışabilecek cihaz yok öyle söyleyeyim.
Evet hocam doğru o konuda haklısın ön kamerada en iyisi iphone dur her zaman ama benim kamera ile hiç bir işim yok yani hangi telefon olursa olsun bu iphone 17 de olur s25 ultra da kamera pek fazla kullanmayacağım ona göre yorum olsun
IOS un konforuna alışınca insan başka işletim sistemine geçemiyor, en azından bende durum böyle, uyarayım da
Ben 2017 de iphone 8 aldım, şuan 2. telefon olarak hala kullanıyorum yeni güncellemeleri almıyor tabi ama ara ara hala eski ios sürüm güncellemesi geliyor. Sağlam telefon yapıyor apple, nerdeyse 10 yıl olacak öyle diyim.
Aynen öyle hocam 25 ultra varken s26+ gereksiz kaçıyor ya hem redmi note 9 prodaki işlemci snapdragon 720g li bir telefonum var bu bile 5 yıl dayandıysa bana snapdragon 8 elite olan s25 ultra 10 yılda gider diye düşünüyorum almışkende zaten 512 gb alıcam inşAllah kırılmadan bir 10 yıl kullanırım artık. (redmi note 9 pro 64 gb depolama hala daha akıcı sadece depolama yetmiyor artık o yüzden değiştiriyorum)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun hocam S26 ultra iyi telefon gerçekten ama bu arada görüyorum ki 10k fiyat farkı var 25 ultra ile 26 ultra arasında ama denilene göre 26 ultra işlemcisi daha fazla ısınıyor ve daha kötü bir işlemci imiş doğru mudur ?
sadece iphone kullananlar iphone iyi diye aklını çelecektir hocam ben iki tarafıda kullandım istanbuldaysan telefonumu getireyim dene istersen gece çekimlerinde bir tık farkeder evet daha parlak çeker apple ama onun haricinde önde olduğu tek konu isminin olması başka da bir işe yaramaz
sadece iphone kullananlar iphone iyi diye aklını çelecektir hocam ben iki tarafıda kullandım istanbuldaysan telefonumu getireyim dene istersen gece çekimlerinde bir tık farkeder evet daha parlak çeker apple ama onun haricinde önde olduğu tek konu isminin olması başka da bir işe yaramaz
Evet çok doğru hocam bir daha telefon alırken hangi marka alırsınız diye sorarsak kullanıcılara samsung kullanlar samsung der iphone kullanlar iphone der bu böyledir ayrıca Allah razı olsun hocam nazik düşünceniz için istanbuldayım ama iş nedeniyle pek vaktim olmuyor.
Evet hocam doğru o konuda haklısın ön kamerada en iyisi iphone dur her zaman ama benim kamera ile hiç bir işim yok yani hangi telefon olursa olsun bu iphone 17 de olur s25 ultra da kamera pek fazla kullanmayacağım ona göre yorum olsun
Merhaba arkadaşlar, şu ana kadar hiç iPhone kullanmadım. 5 yıldır Redmi Note 9 Pro kullanıyorum sizce hangi telefona geçmek daha mantıklı olur 3 seçenek var önümde iPhone 17 mi s26+ mı veya s25 ultra hangisi daha iyi olur? benim kamera ile hiç bir işim yok yani hangi telefon olursa olsun bu iphone 17 de olur s25 ultra da kamera pek fazla kullanmayacağım ona göre yorum olursa çok iyi olur
s24+ kullandım yani akılda iphone varsa bir kere şaşmamak lazım ben onu öğrendim buy süreçte, 2 nesil geçti ama segment hep aynı kalıyor ne yazık ki. ha ama kişiden kişiye değişir sizin aklınızda bütçe/performans takıntısı varsa o zaman android seçin.
Yük altında performansının yarısını kaybediyor s25 ultra. Epeye bakılarak telefon alınmaz. Ayrıca iki cihaza da sahibim. Yan yana test ettiğimde carx street oyununda iphone 17 sabit 60fps alırken s25 ultra yer yer 50-55 fpslere kadar düşüyor.
Şarj önemli ise nasıl iphone nasıl mantıklı olabilir hocam.
S25 ultra kullanıyorum. Wifi+Mobil Veri+Bluetooh sürekli açık. Güç tasarrufu modunu hiç açmadan şuan son şarj sürem 1 gün 2 saat hala %37 şarjım var. Cihazı 2 günde 1 şarj ediyorum. Batarya sağlığı için %80'e kadar şarj ettiğim hali bu.