Iphone'ların Hava Atma Aracı Olması Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

Orası doğru tabi :D ama gerçekten hiç yapamıyorum alışabilirmiyim belkide alışırım ama mesela samsung daha iyi geliyor bana s25 ultra almak varken neden iphone 17 alıyım dimi yani kamera ile işim yok benim için en önemli şey işlemci ve batarya.
kamera işim yok diyosunda s25 kamerasıda gayet iyi zaten kötülencen birşeyi yok sanki flimmi çekiyoruzkamerayla
iphonenin bi iyi özelliği pazarı çok iyi ona laf yok

yurtdışından android getirsek gine açtırma vs muhabbetler oluyormu?

Merhaba arkadaşlar, ben dün yaşadığım olayı yazıyorum size dün S26+ aldım. Arkadaşıma söyledik, "Neden iPhone 17 almadın, ***** mısın la?" diyerek dalga geçti. TR'de neden bu durum var, onu da merak ediyorum. iPhone serisi her zaman böyleydi. Ben iPhone almayı popüler kültür köleliği olarak görüyorum. Kimsenin benim hakkımda dedikleri umurumda değil, ben kendim kullanmak için alıyorum, kimseye bir hava atma peşinde değilim. Bu durum beni çok sinirlendirdi. Siz bu hava atma olayı hakkında ne düşünüyorsunuz?
iphone kullanmak sadece asgari ücretli tayfa arasında statü göstergesi. Gerçek zenginlerin yanında ne kullandığının bi önemi yok hocam. O m*** mısın diyen arkadaşın umarım m** olanın kendi olduğunu bir gün anlar :)

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
kamera işim yok diyosunda s25 kamerasıda gayet iyi zaten kötülencen birşeyi yok sanki flimmi çekiyoruzkamerayla
iphonenin bi iyi özelliği pazarı çok iyi ona laf yok

yurtdışından android getirsek gine açtırma vs muhabbetler oluyormu?
Yok hocam farkındayım da S26+ ile arasında kaldım S25 ultranın ben S25 ultrayı işlemcisinden dolayı alıyorum ben dün S26+ kargoda iptal ettirdim bir telefon alırken herkes kendi içine sineni alması gerekiyor :) S25 ultraya karar verdim çünkü hem Snapdragon olduğundan en önemli konu benim için islemcisiydi şu anda kullandığım Redmi Note 9 Pro'daki Snapdragon 720G bile hala 5 yıldır akıcı ise 8 Elite 10 yılda gider diye düşünüyorum ayrıca entegre modemi var daha az ısınacaktır S26+ a göre ama şu da var tabii titanyum kasa tabii sıcaklığı daha fazla etkiliyor alüminyum kasaya göre ama harici modemi olduğundan S26+ daha fazla ısınıyor ama en azında S25 Ultra da entegre modem var bu ısınma durumunu önleyecek gibime geliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iphone kullanmak sadece asgari ücretli tayfa arasında statü göstergesi. Gerçek zenginlerin yanında ne kullandığının bi önemi yok hocam. O m*** mısın diyen arkadaşın umarım m** olanın kendi olduğunu bir gün anlar :)
Umarım hocam bir gün anlayacak ama ne zaman bakalım zaten artık arkadaşım değil muhabbeti kestim görüşmeyeceğim de zaten birde yaşıda küçük de değil yani amna benden küçük yani benden 3 yaş küçük ben 23 üm o şahıs 20

Yok hocam farkındayım da S26+ ile arasında kaldım S25 ultranın ben S25 ultrayı işlemcisinden dolayı alıyorum ben dün S26+ kargoda iptal ettirdim bir telefon alırken herkes kendi içine sineni alması gerekiyor :) S25 ultraya karar verdim çünkü hem Snapdragon olduğundan en önemli konu benim için islemcisiydi şu anda kullandığım Redmi Note 9 Pro'daki Snapdragon 720G bile hala 5 yıldır akıcı ise 8 Elite 10 yılda gider diye düşünüyorum ayrıca entegre modemi var daha az ısınacaktır S26+ a göre ama şu da
alüminyum kasa berbat ve rezilbir kasa applenınki öyle en ufak şeyde çizilip zarar görüp boyası kalkıyor kasım 2025 de aldım pil sağlığım 98 düşmüş çok hızlı bir düşüş değilmi ve telefonda oyun oynamıyorum bi ısınma yaşanmıyor

• Muhteşem
alüminyum kasa berbat ve rezilbir kasa applenınki öyle en ufak şeyde çizilip zarar görüp boyası kalkıyor
Aynen öyle o yüzden s26+ iptal ettirdim :) Allahın izniyle gidip en temizinden s25 ultra alıcam tabi titanyum kasa olduğundan 1-2 derece ısınabilir ama kılıf takıcağımdan fark edilmeyecektir.

Aynen öyle o yüzden s26+ iptal ettirdim :) Allahın izniyle gidip en temizinden s25 ultra alıcam tabi titanyum kasa olduğundan 1-2 derece ısınabilir ama kılıf takıcağımdan fark edilmeyecektir.
en iyisni yapmışsın alüminyum kasadan çok şikayetciyim baksana pil sağlığına daha yeni cihaz ısınmamış oyun oynanmamış cihaz

Ekler

• IMG_3009.webp
    IMG_3009.webp
    54.4 KB · Hit: 13
  • İnanılmaz
en iyisni yapmışsın alüminyum kasadan çok şikayetciyim baksana pil sağlığına daha yeni cihaz ısınmamış oyun oynanmamış cihaz
Samsung'un bu satış stratejisi bence ya titanyum kasa da pek fazla ısınmıyor bana kalırsa şu anda maliyetleri kısmak için S26 serisine alüminyum kasa yaptılar zaten maliyet kısma belirtisi Exynos 2600 çıkartmaktı zaten S25 serisinin hepsinde neden Snapdragon var o zaman derler adama.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oo hocam o ne öyle ya çok ilginç aliminyumlar iyidir sanıyordum ya iletkenlik daha iyide diyorlar soğuması falanda alakası yok bence bunuda anladık tamamen satış stratejisi Samsung'un bu satış stratejisi bence ya titanyum kasa da pek fazla ısınmıyor bana kalırsa şu anda maliyetleri kısmak için S26 serisine alüminyum kasa yaptılar zaten maliyet kısma belirtisi Exynos 2600 çıkartmaktı zaten S25 serisinin hepsinde neden Snapdragon var o zaman derler adama.

geçen reelslerde bi video gördüm tofaşın bitanesi kavşaktan dönerken tekeri bağımsızlığını ilan edip gitmeye başlıyor arabanın etrafı çürümüş ama adamın elinde iphone 17 var durum bu kadar vahim , kime bu kadar şov yapıyorsunuz anlayamıyorum

Merhaba arkadaşlar, ben dün yaşadığım olayı yazıyorum size dün S26+ aldım. Arkadaşıma söyledik, "Neden iPhone 17 almadın, ***** mısın la?" diyerek dalga geçti. TR'de neden bu durum var, onu da merak ediyorum. iPhone serisi her zaman böyleydi. Ben iPhone almayı popüler kültür köleliği olarak görüyorum. Kimsenin benim hakkımda dedikleri umurumda değil, ben kendim kullanmak için alıyorum, kimseye bir hava atma peşinde değilim. Bu durum beni çok sinirlendirdi. Siz bu hava atma olayı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sistem, tüketim döngüsünün sürekliliğini sağlamak adına insanlara yapay ve gerçek dışı hedefler dayatır. Statükonun korunması için harcama çarkının durmaksızın dönmesi gerekir. Bunun için de insanlara sübliminal bir gerçeklik algısı aşılanır: 'Şuna sahip değilsen değersizsin, bunu almıyorsan yetersizsin.' İşin acı tarafı, bu manipülasyon yabancılardan değil, direkt olarak kişinin yakın çevresinden gelir. İnsanlar, aslında kendilerine ait bile olmayan bu ithal düşünceleri yayarak sürü halinde kapitalist statükoyu beslerler. Bu döngünün başındakiler pastadan payını alırken, halkın ağzı açlıktan kokar. Ancak ceplerindeki telefon, onlara barınma ve giyinme gibi temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri o görece büyük parayı, katma değeri şişirilmiş bir metaya yatırmanın hazin 'hazzını' yaşatır.

Bu süreçte birincil amaç, kitleleri çiğ, eğitimsiz ve düşünme becerisinden yoksun bırakarak tektipleştirmektir. Sistem, senin yerine düşünür, senin yerine karar verir. Böylece seni farklı ve öngörülemez kılan her şey törpülenir; sistem de kendi sürdürülebilirliğini garanti altına alır.

Toparlamak gerekirse; adına ister devlet deyin ister küresel sermaye, sistemin tek bir varoluş amacı vardır: Kendi devamlılığını korumak. Bunu yapabilmek için insanların düşünme yetilerini ellerinden alır ve neokortekslerini (mantık merkezini) devre dışı bırakmayı öğütler. Çünkü neokorteks, nöroplastisite sayesinde sürekli gelişen ve sorgulayan bir yapıdadır. Oysa en altta bulunan beyin sapımız ve duygularımızı yöneten limbik sistemimiz (amigdala) manipülasyona son derece açıktır; orada mantık yoktur. Sistemin tam olarak istediği de budur: İçi boş hedefler ve kutuplaşmalar yaratarak insanları en ilkel, en duygusal dürtüleriyle hareket ettirmek. Unutmayın; manipülasyon basit bir kandırma eylemi değildir. Manipülasyon, kurbanın semantik olarak ölçülebilen tüm ölçütlerinin (yani duyguların) ağırlıklarını manipülatörün arzusuna göre değiştirme sanatıdır.

• Beğen
Ben düz s25 aldım 2025 kasımda 42 ye. Özellikle çok büyük ekranlı telefon sevmediğimden uzun araştırmalar aonucu düz s25e karar verdim. S25 ultra ile aynı işlemciyi kullanıyor buda büyük bir artıydı benim için. Şuan çok memnunum.

• Muhteşem
arkadaşınla arkadaşlığını bitiriyorsun yada mesafe koyuyorsun oluyor bitiyor. boş insanların boş lafları.

• Muhteşem
Hava atma aracı olduğunu kim söyledi? xd

ekosistemi ve yazılımı en stabil markalardan bir tanesi ve parasını hak ediyor.

• İnanılmaz
geçen reelslerde bi video gördüm tofaşın bitanesi kavşaktan dönerken tekeri bağımsızlığını ilan edip gitmeye başlıyor arabanın etrafı çürümüş ama adamın elinde iphone 17 var durum bu kadar vahim , kime bu kadar şov yapıyorsunuz anlayamıyorum
İşte g*tünde giyecek don yok iphone 17 alıyorlar. Bir arkadaşım var iş yerinden. Kız kardeşi asgari ücretle işe başlayıp 17 pro max alacakmış. İçimden neler söyledim de sustum 😂 4 5 aylık maaşını 1 telefona bağlayan insanlara artık "aa iphone'u var vaoov" demek yerine g*tüyle gülüyor herkes ama farkında değiller

• Hahaha
Geri